Tümosan ve kullandığı şanzumanlar

Tümosan el değiştirmeden önce Şanzıman karpuz ve dingiller kuyruk mili yuvası da dahil hep Erkunt tu. Anlaşılan eski 2002 ye kadar olan modellerin sağlamlığı burdan kaynaklanıyor. İki markada anlaşıp motor ve sanzuman karpuz takasına gidilse ortaya her iki marka içinde harika bi ürün çıkar. Gel gör ki bu durum en cok Tümosan ın işine yarar açıkca söylemek gerekirse..

Tümosan el değiştirmeden önce Şanzıman karpuz ve dingiller kuyruk mili yuvası da dahil hep Erkunt tu. Anlaşılan eski 2002 ye kadar olan modellerin sağlamlığı burdan kaynaklanıyor. İki markada anlaşıp motor ve sanzuman karpuz takasına gidilse ortaya her iki marka içinde harika bi ürün çıkar. Gel gör ki bu durum en cok Tümosan ın işine yarar açıkca söylemek gerekirse..
Erkunt döküm yönünden,dişli yönünden kendini kanıtlamasa zaten dünya markalarının tedarikçisi olamaz ama ben yinede ihrac ettiği kalitede kendi markasına malzeme kullanmadığı yada dışardan tedarik ettiği parçaları iyi denetlemediği görüşündeyim mesela 1100 saatte alt şaftın sarsıntı bilyasıni(rulmanıni) 1300 saatte de klima ve kompressör gergi bilyasını dağıttı kaliteli bi kuru bilya bu sürede dağılmaz

Herkese yorumları için teşekkürr ederim anladığım kadarıyla Tümosan kullananlarda şanzumandan şikayetleri var , bende Tümosan almayı düşünüyodum çevremdeki arkadaşlardanda bu tarzda yorumlar almıştım bide burdaki kullanıcıların fikrini almak istedim , görüşlerini paylaşan herkese tekrar teşekkür ederim

Herkese yorumları için teşekkürr ederim anladığım kadarıyla Tümosan kullananlarda şanzumandan şikayetleri var , bende Tümosan almayı düşünüyodum çevremdeki arkadaşlardanda bu tarzda yorumlar almıştım bide burdaki kullanıcıların fikrini almak istedim , görüşlerini paylaşan herkese tekrar teşekkür ederim
Arkadaş karar senin ama ben Tümosan dan da carraro şanzıman dan da cok memnunum

benim bildiğim kadarı ile iki üç çeşit şanzıman kullanıyor. ama burada tümosan bayii benim arkadaşım en iyisinin carrora olduğunu söyledi bana. hatta o tip olmayan büyük traktörleri konyaya götürüp şanzımanı değiştirdiler sonra düzene girdi.

Maxima 9115 on şanzımanı nasıl dır. Sağlamlık açısından ne durumda. Daha 1200 saat ustu maxima gormedim 32 tane satılık var neden boyle anlam veremedim açıkçası.