TÜMOSAN STANDI - AVRASYA TARIM FUARI (İSTANBUL) 2010....!!!

Ynt: TÜMOSAN STANDI - AVRASYA TARIM FUARI (İSTANBUL) 2010....!!!

Tümo tasarımda bence yine sınıfta kalmış Anayurtlu nun tasarımı daha iyi olmuş.Klasik serinin vitesler yanda olsa daha çok satar.Paylaşıma tşk.

Yorumlar için tekrar sağolun arkadaşlar. Açıkçası bende başka bir değişiklik var mı diye içine bindim baktım. Ama yine aynı tas aynı hamam. Hele o vites topuzlarına çok uyuz oluyorum. Onları değiştirseler gene kabinde ufakta olsa bir fark olacak. Sadece motorlarda değişiklik var. O da zaten mecburi artık üretemeyecekleri için koymuşlar. O manayla kasayıda beğenilmiyor diye değiştirdiklerini düşünüyorum.

valla aynen bir tümo kullanıcıs olarak gıcık oldum sanki cocuk oyuncagı yapmıslar insan bu kadARMI DAR GÖRÜSLİ OLUR birde daha zaten normal 8580 yani bir onceki tip daha püyasaya oturmadan bu nerden cıktı bana göre önceki tip buna on basar bunu cizen cizmiste piyasaya süren nasıl sürmüs anlamadım neyse sonucta tümocuyus inanın gıcık oldum

abeee walla traktör kendini belediyor yavrum benimm varmı üstüne çıkcak gücünü yanısıtan kapaorta dizanı bn çok hoşma giti türkün mallı miletin mallı ayrıça kırmız kapaortalı yeni tip olan içinde intecooler motor var turbo intecooler

yorgunluktan kaymış dayım.8280 e az daha luks koltuk koymaları lazım çanakkale bayiisinin elemanı. öretmem mehmet

Bence Eski modeller daha güzel. Yakında Kare kafalarda Yandan vites olacakmış. o zaman süper olur işte. Emeğine sağlık Erkan kardeşim güzel paylaşım.