Yapılınca yeni gibi olur bence,serviste yaparlarsa garantide olur sanirimYaptırıp hemen saticaksin.zararin neresinden donersen kardir.cunku sorun cikarmaya devam edecektir.bizim koyden biri 3 kez actirdi vitesten dolayi
Yapılınca yeni gibi olur bence,serviste yaparlarsa garantide olur sanirimYaptırıp hemen saticaksin.zararin neresinden donersen kardir.cunku sorun cikarmaya devam edecektir.bizim koyden biri 3 kez actirdi vitesten dolayi
Geçmiş olsun.Yerli malını sevmemiz kullanmamız gerek ama nedense bir türlü bu konularda başarılı olamadık olamıyoruz Konya kadar ülkeler üretim yapıyor yıllarca tık demeden kullanıyoruz bizim üretimlerimiz hep sorunlu hep sorunlu...
1000 lira olsa iyi abi 1500 el işçiliği alıyor
Yeni çiftçiliğe başlayacak arkadaşlara tavsiyemdir önce sanayi de traktör tamircisin de çıraklık yapsınlar yoksa iler de traktör arizasindan belinizi doğrultamazsınız. Şiddetle tavsiye ederim.Kabinli traktörün + ları bunlar iki kişi yarım gün kabini sokmekle uğraşır ;-)en az 1000 demiştim parçanın kendin al yada fiyatlarını sor abi servis ise uçuşa geçiyor fiyatlarda
Yapılınca yeni gibi olur bence,serviste yaparlarsa garantide olur sanirim
Cer hepsinde var zatenTümosanın acil cer dişlisi kullanmaya başlamasi lazim. Sanzimani iyi yapamiyor, bu belli.
Geçmiş olsun kardeşim. Tümosan mı bir daha tövbe denilecek olumsuzluklarla karşılaşıyoruz. Yazın sabah balya işine giderken motordan ilginç bir ses gelemeye başladı. Aradım servisi sesi dinlettim. Neyse servise çektim motor yağı değişmeye daha 90 saat var motor yağlama yapmamış v.s vs.3000tl yedi bir hafta da makinan yatacaktı günlük 1000 tlden 7000 tl eder yedek traktör olmasa maliyet 10000 tl olurdu. Baktım olmuyor bahar ağzı tümosanı satmayı düşünüyoruz.Tercihte muhtemelen erkunttan yana olacak. Size de tavsiyem ekonomik şartınız el verir vermez tümosanı satmanızdır.