Türkiyede üretilen en fazla ürün buğday, Türkiyede üretilen buğdayın kalitesi yüksek mi?
Türk çiftçisi her zaman kaliteli ürün üretir varını yoğunu ortaya koyar harcadığı paranında hakkını ister
Türkiyede üretilen en fazla ürün buğday, Türkiyede üretilen buğdayın kalitesi yüksek mi?
Türk çiftçisi madem bu kadar kaliteli ürün üretiyor neden analiz sonuçlarına göre besin değerler düşük çıkıyor?Türk çiftçisi her zaman kaliteli ürün üretir varını yoğunu ortaya koyar harcadığı paranında hakkını ister
Türk çiftçisi madem bu kadar kaliteli ürün üretiyor neden analiz sonuçlarına göre besin değerler düşük çıkıyor?
Kendilerine iki gün evvel bi şikayette bulundum bugün öğlen 11:30 gibi geri dönüp fabrika üretim.mudurunu ve kalır kontrol şefini ve sorunlu mühendisi uyandıklarıni ve bölge beyine traktör kontrollerini tamamlanmamasiyla ilgi cezai işlem uygulayacakarina dair bilgi verdilerKonu amacindan uzaklasmasin
Ben tumosan yetkililerinin su an kullanici istek ve şikayetleri ne kulak asmadiklarina inaniyorum ki bu daha kaliteli is iscilik konusunda onemli etken
Hayır sadece 9115 te var diğerleri tümosanı kendi şanzımanıEski tümoların nekadar iyi olduğunu hepimiz biliriz ama yeniler İçin aynı şeyi söylemek mümkün değil herhalde. Bizim burada birisi 7170 aldı 2 yıl sonunda 1.vites ve geri dişlisi kırdı pompa elmanı bitirdi. Herhalde 2000 saate yakın diye hatırlıyorum.
8085 ile td 100 ve landini( 85 lik birşey) çekiştirdiler .td 100ü hoplata hoplata landini yi yağdan kıl çeker gibi çekti ve herkes hayran kaldı.ama 8185ile farklı şanzıman varmış dediler bu 12+12.
Bunu gören bi tanıdık zevkine maxima aldı yakıttan çok memnunum dedi.
Kullanan arkadaşlar yakıtı nasıldır.?
Hangi şanzıman daha iyi 60 61 70 71 80 81 değişik serileri var. Hepsi carraro mu