TUMOSAN MAXIMA İÇ DİZAYN

Ynt: TUMOSAN MAXIMA İÇ DİZAYN

Cihan_özece link=topic=71715.msg828494#msg828494 date=1389824747' Alıntı:
ah ulen maxima senin için ne hayallerim vardı yıllar önce :) ama içimdeki mavi sevgisi daha ağır bastı ve seni hayellerime gömdüm :)

Ruhuna fatiha :)

Tarla bilgisayarı dediği bence TLA ' lardaki dekar falan ölçen, diğer firmalarda da opsiyonel sunulan elektronik devredir...:D Öyle terminal falan olacağını sanmıyorum...

alipasalierkan link=topic=71715.msg828499#msg828499 date=1389824891' Alıntı:
Tarla bilgisayarı dediği bence TLA ' lardaki dekar falan ölçen, diğer firmalarda da opsiyonel sunulan elektronik devredir...:D Öyle terminal falan olacağını sanmıyorum...
hayal bizimkisi zaten tümosan ekran koysun yeter:))

Dokunmatik tarla bilgisayarı mı?Hiç zannetmiyorum.Lambaların tuşudur onlar.Erkunt ' ta dokunmatik panel diyor ona.Tümosan bunlardan önce sağlamlığı yakalamalı bence.

helal olsun ne deyim bu kadar teknolojik olacagini zannetmiyordum

bu tümo dahada göstermesse Ankara fuarında camları kıracam bakmak için olmadı dışarda kalan birini volkan abinin kamyona yükler köyde açarız

geçen gün bende merakımdan bütün neti taradım saatlerce en ufak bir ipucu yok sadece küçük iki kareye rastladım ondanda birşey anlamadım...
e neden bunu sır olarak saklıyorlar bizler müşteri olarak görüp şimdiden karar verme hakkımızı kullanacaz belki:)

YUSUFTUYLUOGLU link=topic=71715.msg829430#msg829430 date=1389980473' Alıntı:
geçen gün bende merakımdan bütün neti taradım saatlerce en ufak bir ipucu yok sadece küçük iki kareye rastladım ondanda birşey anlamadım...
e neden bunu sır olarak saklıyorlar bizler müşteri olarak görüp şimdiden karar verme hakkımızı kullanacaz belki:)
bende alma niyetim var ama görmeden detaylarını yakıtını bilmeden birsey diyemiyoz. ayrıca tarlalarda daha deneme asamasındaymıs