Tümosan Kabak Çekti

Ynt: Tümosan Kabak Çekti

_FaTıH_ link=topic=7399.msg86642#msg86642 date=1224511333' Alıntı:
31.000 ytlye ben aldım.kabinlisi biraz daha yüksek olabilir.ama ortalama bu fiyatlarda.sıfırı hakkında pek bilgim yok
fatih siz 640ı aça sattıydınız...

güzel resimler...
Turbonun çok faydası var diyorlar... bizim 70-66yı ilk aldığımızda bidahaki sene turbo ve klima taktırırız diyorlardı öyle kaldı... hala taktırcaklar...

POYRAZLI SALİH link=topic=7399.msg87519#msg87519 date=1224709459' Alıntı:
güzel resimler...
Turbonun çok faydası var diyorlar... bizim 70-66yı ilk aldığımızda bidahaki sene turbo ve klima taktırırız diyorlardı öyle kaldı... hala taktırcaklar...
teşekkürler...
evet turbonun baya faydası var.aslında size de bi turbo yakışır...

kabakları satıyormusunuz,çekirdeklik kabakmı gözükenler,ve para kazanıyormusunuz,(sorulmazya para işini meraktan sordum) eline sağlık.

gökoğlu link=topic=7399.msg147743#msg147743 date=1233530324' Alıntı:
kabakları satıyormusunuz,çekirdeklik kabakmı gözükenler,ve para kazanıyormusunuz,(sorulmazya para işini meraktan sordum) eline sağlık.
hüseyin abim bunlar çekirdeklik kabak.bal kabağı yok aralarında.bunlar patoza verildikten sonra çekirdekler kurumaya bırakılıyor.
ben bu sene deneme amaçlı ektim allah bereket versin kazandım da bişeyler.
arkadaşlar ben tarlaya falan giderken dalga geçiyodu boşuna gelip gitme boş iş bu diye.kabağı evin önüne çektim bi kaç tane kırdık baktılar ki çekirdek çok güzel.her biri 100-200 dönüm ekti bu sene :)
80 dönüm yer de ben düşünüyorum abi.
iklimlerimiz fazla farklı değil ş.koçhisarda yetişiyorsa sizin oralarda çok rahat yetişir gibi geliyor bana.zaten çok masraflı birşey değil.bi elle arası çapalanıyor.birde traktörle arasına kazayağı çekiliyor.bide tarladan toplama işi var.patoz bu 3 römorku yarım saatte halletti....