Max 40 km/h hiz yapiyorMax Kac yapiyor tümo
Max 40 km/h hiz yapiyorMax Kac yapiyor tümo
Lastigin toplam çevre uzunluğu bulunuyor 2×3.14×r dairenin çevre uzunluğu formülü. Lastik bir turunda çevre uzunlugu kadar yol alıyor.Neden tam yarı çapıyla çarpıyoruz peki? Sensör nereye bağlandıysa döndüğü alanın çapını almamız gerekmez mi
Haklısın abi dediğin gibi daha iyi olurNail guzel olmuş eline sağlık bak sana bi fikir daha veriyim janta taktığın sensörün sayısını 4 e çıkar eşit aralıklarla tak. Cihaza teker çapını yazarkende onu 4 e böl yaz. Düşük hızlarda daha hassas ölçüm yaparsın traktör arka tekeri düşük hızlarda tur sayısı azalacağı için 1 sensörle hassas ölçüm net sonuç vermez teker 1 tur atana kadar hızda azalıp artma olur
İlaç,gübre ve ekim gibi hassas işlerde kaç km/h hızla calistigimizin önemi büyük yerli traktörler in bir çoğunda km/h göstergesi yok ben de kendi çapımda basit bir sistemi traktörüme uyguladım
https://youtu.be/PJ3htEkQJUk
Bisiklet bilgisayarı diye geçiyor cihaz gerekli malzemeler içinde varEline sağlık çok güzel bi çalışma bendede tümosan var tam olarak ne aldınız bende yapmak istiyorum ilaçlamada çok lazım oluyor bütün parçaları yazabilirmisiniz kaç metre koblo gitti cevabınızı bekliyorum
Bisiklet bilgisayarı diye geçiyor cihaz gerekli malzemeler içinde var
5 metre kablo aldım ben fazla bile kaldı
Spiral boru kabloyu korumak için kabloyla ikisini 5 liraya aldimSiyah boru olan ney
Abi sen bosa attimi 100 u gorursunEline sağlık Nail helal olsun.
Ben de patpata takim olmadı.
Güzel olmuş ben telefondan ölçüyordum işimi görüyo ama bu daha hassas olur bu bisiklet hız ölçeklerlerin kablosuz olanı var bende çalışırsa uzunluk tan dolayı problem olabilir. Burada paylaşırım.
Hız ölçer GPSTelefondan hangi program ile ölçüyorsunuz
Hız ölçer GPS
3 gün camurda çalıştı alt tarafta olduğu için camur görmüyor orasıEllerinize sağlık çok güzel olmuş.Orada çamurdan koruyucu muhafaza yaparsanız çok çok iyi olur.Ben Samenin öne giden şaftına montalamıştım...
Telefondan hangi program ile ölçüyorsunuz