Tümosan hız ölçer (km/h) uygulaması

Nail guzel olmuş eline sağlık bak sana bi fikir daha veriyim janta taktığın sensörün sayısını 4 e çıkar eşit aralıklarla tak. Cihaza teker çapını yazarkende onu 4 e böl yaz. Düşük hızlarda daha hassas ölçüm yaparsın traktör arka tekeri düşük hızlarda tur sayısı azalacağı için 1 sensörle hassas ölçüm net sonuç vermez teker 1 tur atana kadar hızda azalıp artma olur 😉

Nail guzel olmuş eline sağlık bak sana bi fikir daha veriyim janta taktığın sensörün sayısını 4 e çıkar eşit aralıklarla tak. Cihaza teker çapını yazarkende onu 4 e böl yaz. Düşük hızlarda daha hassas ölçüm yaparsın traktör arka tekeri düşük hızlarda tur sayısı azalacağı için 1 sensörle hassas ölçüm net sonuç vermez teker 1 tur atana kadar hızda azalıp artma olur 😉
Haklısın abi dediğin gibi daha iyi olur

İlaç,gübre ve ekim gibi hassas işlerde kaç km/h hızla calistigimizin önemi büyük yerli traktörler in bir çoğunda km/h göstergesi yok ben de kendi çapımda basit bir sistemi traktörüme uyguladım

376f364dc30187470b023d9abffb550d.jpg

8aae31c52452f0bb284e29d562e9db29.jpg
a41c76850e9e324c5685750344f594ad.jpg

f40b5fb54b7c87b73cc3677de3ee6a95.jpg

https://youtu.be/PJ3htEkQJUk

Eline sağlık çok güzel bi çalışma bendede tümosan var tam olarak ne aldınız bende yapmak istiyorum ilaçlamada çok lazım oluyor bütün parçaları yazabilirmisiniz kaç metre koblo gitti cevabınızı bekliyorum

Güzel olmuş Nail eline sağlık benimde aklımda olan bir proje güzel olup olmayacağı hakkında terettütlerim vardı gayette güzel olmuş kısmet olursa bende yaparım belki :)

Güzel olmuş ben telefondan ölçüyordum işimi görüyo ama bu daha hassas olur bu bisiklet hız ölçeklerlerin kablosuz olanı var bende çalışırsa uzunluk tan dolayı problem olabilir. Burada paylaşırım.

Ellerinize sağlık çok güzel olmuş.Orada çamurdan koruyucu muhafaza yaparsanız çok çok iyi olur.Ben Samenin öne giden şaftına montalamıştım...
3 gün camurda çalıştı alt tarafta olduğu için camur görmüyor orası
Safta takmak aklıma geldi ama tekerlekten fazla devir yapıyor hesabı tutturmak zor olur diye yapmadım