tumosan hidrolık sorunu

Ynt: tumosan hidrolık sorunu

galalı link=topic=49500.msg496653#msg496653 date=1324660065' Alıntı:
yagı da degiştirdim filtreyide ama duzelmedi gıttı sureklı hava yapıyo pompa kaldırmıyo her halde en iyisi satıp kurtulmak bu tumosandan
galalı sana tümosan fabrikasından gezici servis olarak çalışan bi arkadaşın numarasını verebilirim özelden istiyorsan.onunla bi görüş sorunun ne olduğunu tam olarak tarif edebilirsen sana yardımcı olacaktır.

gardaş sorunum şöyle ben bu traktörü mart ayında aldım havalı mibzerle ekım yaparken debriyag cubugu kırıldı traktoru stop ettım arızayı yaptık calıstırdım makına ınmıyo hıdrolık havada kıtledı makınayı yuksek bır yere bıraktık servise gelırken yolda kendılıgınden bıraktı ondan sonra duzgun calısıyordubir hafta önceye kadar sorun olmadı tarlada an geldık eve asgı indirmiyo servise götürdum pislik gelmiş dedı beyine söktü yaptı yag egiştir filtre degiştir dedi onlarda tamam bu serferde kaldırmıyor pompa sureklı hava yapıyor havasını alıyoruz duzelıyo ertesi gun yine aynı servis kitlemesi yonunde gayet normal oldugunu söylüyor sen yıne de numarayı bir gönder bana özelden

Iyi günler traktörüm Antonio Carraro 85 aynı sorun bendede bugün oldu tarlada çift sürerken Pulluk havada kaldı inmiyor yardımcı olursanız sevinirim Nevşehir Kozaklı ' dan yazıyorum