Tümosan hema ortaklıgı

Ynt: Tümosan hema ortaklıgı

arkadaslar bizim burda usta var diyoki motorun agbabası tümosan mış adam
bi çok traktrün bayisi
new holland
basak
landini
tümosan

FATİH o 2 tümodan biri benim vede tümodan gayet menunum tümo senin valtradan biraz kısa oda önünün cabuk kalkmasına neden oluyor ama 4 lü 14 lü otamatikte öyle bir sorun yok senin otamatik kaçlı kaç şase bunlar hepsi etken gelelim rektefe meselesine dediğin tümo 1996 mödel motor daha 2010 rektefe oldu vede seninde bildiğin gibi o motoru kullanan bellideğil bilende kullanıyor bilmeyende onun yerinde senin valtra olsa aceba parcası kalırmıydı. lütfen birmarkaya ön yargılı olmayalım

birde tümo dediğin gibi olsaydı onla 285 s 4*4 vardı onu sattı şimdi 4 tane traktürü var bunların yanında tümoyu durdururmu?

taha66 link=topic=50615.msg508453#msg508453 date=1326202076' Alıntı:
FATİH o 2 tümodan biri benim vede tümodan gayet menunum tümo senin valtradan biraz kısa oda önünün cabuk kalkmasına neden oluyor ama 4 lü 14 lü otamatikte öyle bir sorun yok senin otamatik kaçlı kaç şase bunlar hepsi etken gelelim rektefe meselesine dediğin tümo 1996 mödel motor daha 2010 rektefe oldu vede seninde bildiğin gibi o motoru kullanan bellideğil bilende kullanıyor bilmeyende onun yerinde senin valtra olsa aceba parcası kalırmıydı. lütfen birmarkaya ön yargılı olmayalım

o 2 tümo dan biri senin tmm . ben bu resmi buraya ne zaman bi üniversan veya valtra resmi konsa hema deniyor zar deniyor unun için koydum. fakat daha direnenler var hema iyi bi fabrika .tmm 1 - 2 sindede çıkar bişeyler fakat hepsi karalanıyor. benim otomatik 6 lık şasesi var . valtra kalırmıydı hasan abiminde a85 bence çandırda ondan daha hırpalayan motoru yok ama her kışta temizliyor koyuyor .

o şekil kullanmaya 10 sene sonra kalırsa hasan abinin moturu ozaman tümonun kalitesine ulaşmış olur

valla onun motoru bilmemde o otamatik pulluklarnan sizinki kalırmı onu ben bilmem. eskilerine bişey demem çok güzel 96 -96 ama yeniler iyi degil . şimdi sizin suçunuz yok klasik kasalar hariç yani sizinkileri yapanlar bilmiyor işi motor sallı olacak her zaman için . bide ben bu resmi bazı tümocular hattat üniversal vede valtra hakkında kötü eleştiriler yaptıgı için koydum tarşışma çıkması için koymadım fakat bazıları daha direniyor .

kardesım tümosanın 2005 ten sonrakı modellerı cok arıza verıyo on dıngıll bızım burda kapı komsumuz aldı tümosan 80-75 5 gun sonra koyverdı on dıngıl fabrıka geldı deıstı bayı vaasıtasıyla ayrıca özen göstermıyolar simdiki tümosanlara 1 ay oncede amcam aldı 80-75 fren merkezındekı orıngleri hiç koymamışlar on dıngılın kecelerı yok kelkıt servısı 1 ayda 20 kere geldı bakıma

bnce toprak yapısına göre traktör seçmek en uygunu erkunt mf kötümü hayır şahane traktörler bi kere rahatlıkları bile yeter çiftte deli gibi kaçıolar ama bizim köylüler aldı 2 tane erkunt randıman alamıyolar çekmiyo çok yakıo diolar birisi 450 saatte bişeyin müşürü düşmüş deli gibi bağırıyodu kara duman atıyodu pek kullanmıyo adam zaten 1 bucuk yılda 450 saati bile zor doldurmuş ama erkunt çok güzel arızayla ilgilen dio tümo var fıat vr çok tutuluo çoğu bakım bile yaptırmaz yılda 1 kere yağ değştiriyolar göz kararı mf hiç girmemiş ama dier köylere bakıyosun adam fıat çekmiyo dio arka dağıtıyo sağlam deil dio bnce toprak yapısı traktörü etkilio :S

konu bikere çok saçma olmuş.arkadaşlar tümoan hemadan sadece öndingil 4x4 alıyor.sağdan soldan duyma laflarla lütfen karalama yoluna gitmeyiniz.şuan hema ve carraro ön dingil takılıyor.8100 carraro 8000-7000-6000 serisi hema...