TÜMOSAN FİYAT LİTESİ PAHALILAŞMIŞŞ

Ynt: TÜMOSAN FİYAT LİTESİ PAHALILAŞMIŞŞ

satocan58 link=topic=39696.msg363134#msg363134 date=1300611763' Alıntı:
Ben fazla fark göremedim. Ayni beygirdeki traktörlerle aradaki fark 10000 yok bile. Bence aradaki kaliteye konfora bakarsak tümo hic de ucuz degil.....
10.000 azmı çiftcimiz tırnagıyla kazanıyor bencede 3.4 bin fazla verip nh alınmalı

burdan bazı arakdaşlarlarla fend e gitti şöyle böyle derken önder çifci abimiz ister al istersen alma 100 tl bile düşmem dedi alırsanda tın almasanda tın dedi tok satıcı adam haklı mersedez bmv eline canta alıpta araba satmıyor şimdi tümosan fiyatına bana fend verseler yine almam artık onlar tok satıcı ise bende tok alıcıyım kendi ilcemin bayileri var şakiroglu jd kocaklar tümosan bayisi class ümitler tarım var nh bayisi var her türlü sorun ödeme herşeyde yardımcı oluyolar tümosanıda isteyen gider alır istemeyen almaz işene gelene bakcan bende aldım 9080 2009 da cok hesaplı aldım kilimasınıda jonderenin üzerinde gelen kilimadan taktım amerikan malı lastikleri ve bazı yerlerinde degişiklik yaptım cok hesaplı oldu para kazınırsın harcarkende kazanırsın hicte pişman degilim sulu tarımda degişik ekipmanda güzel sonuclar alıyorum

tümosan

tümosan kapıya getirelecek traktör deil ben de 8280dtk daha 1yıl oldu alalı çok pişmanım sakın arkadaşlar çok yakıyor manevra yok odun ya sorun oldumu benm gibi muhattap bulamıyorsun iyi düşünün tümosan alıcaksanız bence almayın tümosan şyt-*-sa

Ynt: tümosan

huseyin_ova link=topic=39696.msg363840#msg363840 date=1300698423' Alıntı:
tümosan kapıya getirelecek traktör deil ben de 8280dtk daha 1yıl oldu alalı çok pişmanım sakın arkadaşlar çok yakıyor manevra yok odun ya sorun oldumu benm gibi muhattap bulamıyorsun iyi düşünün tümosan alıcaksanız bence almayın tümosan şyt-*-sa
bir malı en iyi kullanıcısı bilir biz ne desek boş bils-*-

dolcevita link=topic=39696.msg363838#msg363838 date=1300698333' Alıntı:
burdan bazı arakdaşlarlarla fend e gitti şöyle böyle derken önder çifci abimiz ister al istersen alma 100 tl bile düşmem dedi alırsanda tın almasanda tın dedi tok satıcı adam haklı mersedez bmv eline canta alıpta araba satmıyor şimdi tümosan fiyatına bana fend verseler yine almam artık onlar tok satıcı ise bende tok alıcıyım kendi ilcemin bayileri var şakiroglu jd kocaklar tümosan bayisi class ümitler tarım var nh bayisi var her türlü sorun ödeme herşeyde yardımcı oluyolar tümosanıda isteyen gider alır istemeyen almaz işene gelene bakcan bende aldım 9080 2009 da cok hesaplı aldım kilimasınıda jonderenin üzerinde gelen kilimadan taktım amerikan malı lastikleri ve bazı yerlerinde degişiklik yaptım cok hesaplı oldu para kazınırsın harcarkende kazanırsın hicte pişman degilim sulu tarımda degişik ekipmanda güzel sonuclar alıyorum
Arkadaşım bi hata yapmışsın düzeltelim öyle adama satıcı denmez kim oluyorda gelmiş orda alırsn almazsn tın hadi satamayıp yaşasın bu ülkede.tamam mercedes çantayla araba stmıyor ama sen git bi masaya otur gör bak adamlar seni memnun etmek için ne taklalar atıyorlar

Ynt: tümosan

huseyin_ova link=topic=39696.msg363840#msg363840 date=1300698423' Alıntı:
neden bu kadar dertlisin kardes tümosan gerci sen kullanıyorsan daha iyi bilirsin nasıl bir makina oldunu :) :)

efeee09 link=topic=39696.msg363845#msg363845 date=1300699776' Alıntı:
Arkadaşım bi hata yapmışsın düzeltelim öyle adama satıcı denmez kim oluyorda gelmiş orda alırsn almazsn tın hadi satamayıp yaşasın bu ülkede.tamam mercedes çantayla araba stmıyor ama sen git bi masaya otur gör bak adamlar seni memnun etmek için ne taklalar atıyorlar
Tam olarak öyle değil aslında,her malın alıcısı vardır,o lafının gerekçesini de anlatıyor adam.O malın alıcıları da daha zengin çiftçi,belki bu işi asıl olarak yapmayan sanayiciler vs.Ben de firma olarak o düşüncelerini onaylamıyorum,ama kendi içinde haklılar.

Çağrı link=topic=39696.msg363853#msg363853 date=1300700535' Alıntı:
Tam olarak öyle değil aslında,her malın alıcısı vardır,o lafının gerekçesini de anlatıyor adam.O malın alıcıları da daha zengin çiftçi,belki bu işi asıl olarak yapmayan sanayiciler vs.Ben de firma olarak o düşüncelerini onaylamıyorum,ama kendi içinde haklılar.
kimse bu ülkede 10 metrekare yer ekip biçen dahi olsa küçük göremez çünkü o adam sayesinde karnı doyar bu ülkenin..haklı görmeyin lütfen şunları

çagrı dolaylı yönlerden anlatmak istedi anlattıda anladımda piyasa girmek isteyen bi firma böyle düşünmez iç anadolu gibi bi pazar bende diyordum neden alan satan yok diye fendi ama yinede 22 adet satmış

dolcevita link=topic=39696.msg363860#msg363860 date=1300701087' Alıntı:
çagrı dolaylı yönlerden anlatmak istedi anlattıda anladımda piyasa girmek isteyen bi firma böyle düşünmez iç anadolu gibi bi pazar bende diyordum neden alan satan yok diye fendi ama yinede 22 adet satmış
evet abi aynen dediğin gibi aslına bakarsan açıkça iç anadoludaki çiftçinin bu motorları alım gücü yok diye düşünüyorlar istisnalar hariç onun için de buradaki insanlarla ilgilenmiyorlar.Trakyadaki arkadaşlar da bahsediyor,iki yer arasındaki davranış da dahil çok farklı anladığımız kadarıyla.bence de doğru değil bu ama öyle bir politika belirlemişler

amacım tümosanı kötülemek deil ama gerçekten kötü bi traktör odun ya üstelik servis yok bizim burda kimse ilgilenmiyor

TÜMOSAN 85.80 DTKK 12.36 12+12 V 66.160,19 71.453,00

burdaki fiyata bakacak olursak cok pahalı 85.80 yerli bi traktör ama fiyatı yerli gibi degil kaldiki üstün bi konforu da yok cok daha uygun olması gerekir. üzerinde ek donanınm yada özellikte yok bildigim kadarıyla.. bayiler muhakak liste fiyatlarının cok altına veriyordur.. yoksa bu fiyatlara tümo alınmaz .. tümo türkiyede ucuz oldugu için tercih edilen bi marka ama fiyatları dahada artarsa ve teknoloji ve konfor olarak ta bişey katmazlarsa başakla aynı kaderi paylaşır cok satamaz kanısındayım..