TÜMOSAN ERKUNT ÇEKİŞMESİ YENİ

Ynt: TÜMOSAN ERKUNT ÇEKİŞMESİ YENİ

erkunt 70 t nimet var yeni kasa 68 bg 70 bg lik tumoyu bindirin getirin takalım gorelim ne olacak hangisi ne yapıyo isterseniz 5 li pulluk takalım tarlaya sokalım fark etmez benim için erkuntuma guveniyorum isteyen varsa takabiliriz aynı gucteki traktorlerle

ceya023 link=topic=32562.msg279338#msg279338 date=1276013191' Alıntı:
valla helal olsun dogruya dogru diyen tumosancılarda var :) videonun basında cocuk zaten 90 tla diyor şaırarak ama tümosan göründügü kadarıyla 90-80 tekerlekleri geniş bayagı.. facebooktada 90-80 demişler... burda 90-80 sahibi cok.. ayrıca tumosan zannedersem sıfır cantlara falan bakacak olursak sıfır gibi duruyor.. bu bi bayi videosuda oılabilir.. 90-80 ınde 100bg e kadar motor güçünün cıktıgını biliyoruz hepimiz... arada 25bg fark var... insaf yani... haksızlık bu..agırlık farkıda var..
bu video sadece erkuntun prestijini artırır :) yok eger 100bg traktörun 75bg i cekmsi size göre bi başarıysa ona bişey diyemem..
sağol abi erkuntu bende beğeniyrmda 2009 temmuzda baya aradık bulamadık sıfırıda pahalı yeni kasalar yoktu o zaman bizde tümosanı bulduk aldık her ikiside iyi motor bana göre

yav bu tümosuncular neden kendilerınden kucuklerıne takalar anlamadım erkunt normalde cekıyodu ama erkuntu sahıbı bakdı traktorun bır tarafı kıralacak debriyaca basıyo ve o esnada tümoson goturuyo ve erkunt bır daha kendını toplayamıyor neden bır daha karsı karsıya asılmamıslar merak ettım tümosancı yoksa cekılırm dıye korktumu vıdyonun baslangıcında kımın cekdıne iyi bakın ve adaletti vidyolar atın tskler...

anayurtlu link=topic=32562.msg279357#msg279357 date=1276016451' Alıntı:
sağol abi erkuntu bende beğeniyrmda 2009 temmuzda baya aradık bulamadık sıfırıda pahalı yeni kasalar yoktu o zaman bizde tümosanı bulduk aldık her ikiside iyi motor bana göre
+ repp :)

tümosan fiyatına göre iyi traktör yeni tiplerini begeniyorum bende.. ama bu video da kimse övemez bence... face tede 90-80 diye yazmıslar ve dikkatli bakarsanız öyle ufak falanda degil... arka tekerlerin kalınlıgına bakın önlerinde öle capı aynı ama kalın tekerleri.. ve sıfır motor.. eger başta erkuntucu panik yapıp debriaja basmassa tumosan bu kadar götüremezdi.. sonradanda tekerlekler yeri tutmadı ivme kazanınca traktör..

ayrıca 90-80 le erkuntun lastik çapları eşittir 18.4 tur.. burda 90-80 daha buyukkalıplı olurdu demeke yanlış uzunlukları bile erkuntla aynı kendi sitesinden özelliklerine bakın görün.. 90-80 öle cok kalıplı değil.. 82-80le aynı sayılır boyu yuksekligi v.s.
videonun basında cocuk bile şaşaırp diyor tl90 diye.. ve tumosan 75-80 veya 74-80 erkunt servet le aynı güçte yani 75bg güçte muadili onlar.. onlara taksalardı ozaman kimse bişey diyemezdi videoya..

kameramanın salaklığından erkuntcular nemalanmak istiyor durduk yerde benimkinden büyük motora ben kafatutmam şahsen

)))))))) neymıs sofor acemı hep boyle olur zaten erkuntu tumoyla takmak hatalı cunku hıcbır erkunt tumoya rakıp olamas ))))

68cerran68 link=topic=32562.msg279358#msg279358 date=1276016522' Alıntı:
yav bu tümosuncular neden kendilerınden kucuklerıne takalar anlamadım erkunt normalde cekıyodu ama erkuntu sahıbı bakdı traktorun bır tarafı kıralacak debriyaca basıyo ve o esnada tümoson goturuyo ve erkunt bır daha kendını toplayamıyor neden bır daha karsı karsıya asılmamıslar merak ettım tümosancı yoksa cekılırm dıye korktumu vıdyonun baslangıcında kımın cekdıne iyi bakın ve adaletti vidyolar atın tskler...

Kendinden küçüklere takarlar dionda tümo 60.80 i mf 285 le bağlamıslar :D 60.80 götürüyo 60.80 285 den büyükte bzm habermizmi yok:d

sami ÖZKAN link=topic=32562.msg280207#msg280207 date=1276369037' Alıntı:
kameramanın salaklığından erkuntcular nemalanmak istiyor durduk yerde benimkinden büyük motora ben kafatutmam şahsen
işte fark burda erkunt sahibine güven veriyor çekiyor ki adam buyuk traktöre takıyor.. erkuntu hiç kendinden küçük traktörle çekişirken gördün mü ?
bu videoda hala tumosanı övenlere şaşırıyorum.. 100bg traktör ve videodan görundugu kadarıyla tumosan sıfır olmalı belkide bayi karalama videolarındandır.. bunuda bilmiyoruz.. fakat asıl olan bişey var tumosan 20--25 bg daha az güçe sahip bi traktörle çekişiyor bunun övülecek bi tarafı yok.. hatta başta debriaja basmasa erkuntcu ozaman sonuc değişede bilirdi bidefa kaptırıyor bidaha durmuyor tumocu erkuntcu durmasına ragmen.. tekrar durup yeniden çekişmeleri gerekirdi.. video kırpılmış gibi geldi bana.. neyse.. :)

mümkünse 74-80 ve 75-80 le takın serveti koyun videosunu görelim :)) ozaman işte denk çekişme olur kimse laf diyemez.. böle saçma çekişme olmaz 25bg fark var arada..

GRaSYaS link=topic=32562.msg280886#msg280886 date=1276685634' Alıntı:
Kendinden küçüklere takarlar dionda tümo 60.80 i mf 285 le bağlamıslar :D 60.80 götürüyo 60.80 285 den büyükte bzm habermizmi yok:d
yo buyük deil ama acemılerın elıne duserse senın gibilerde bole konsur işde:)

ben artık yazmayacam bu konuda anlayanda yazıyo bu işden anlamayanda yazıyo fanıtık olmayında az dogruları konusuun

ceya023 link=topic=32562.msg281028#msg281028 date=1276813477' Alıntı:
işte fark burda erkunt sahibine güven veriyor çekiyor ki adam buyuk traktöre takıyor.. erkuntu hiç kendinden küçük traktörle çekişirken gördün mü ?
bu videoda hala tumosanı övenlere şaşırıyorum.. 100bg traktör ve videodan görundugu kadarıyla tumosan sıfır olmalı belkide bayi karalama videolarındandır.. bunuda bilmiyoruz.. fakat asıl olan bişey var tumosan 20--25 bg daha az güçe sahip bi traktörle çekişiyor bunun övülecek bi tarafı yok.. hatta başta debriaja basmasa erkuntcu ozaman sonuc değişede bilirdi bidefa kaptırıyor bidaha durmuyor tumocu erkuntcu durmasına ragmen.. tekrar durup yeniden çekişmeleri gerekirdi.. video kırpılmış gibi geldi bana.. neyse.. :)

mümkünse 74-80 ve 75-80 le takın serveti koyun videosunu görelim :)) ozaman işte denk çekişme olur kimse laf diyemez.. böle saçma çekişme olmaz 25bg fark var arada..

biz erkuntçu değilizki traktör karalayalım 100 beygir motorları tarlada çekmiyor diye rezil edelim.birgün sende yola geleceksin elinden çıkartacak yer arayacaksın 2 gün önce sorguna yolum düştü 6 tane erkunt vardı ikinci el dökülmeye başlıyorlar yavaş yavaş küçücük sorgunda

sami ÖZKAN link=topic=32562.msg281189#msg281189 date=1276925320' Alıntı:
biz erkuntçu değilizki traktör karalayalım 100 beygir motorları tarlada çekmiyor diye rezil edelim.birgün sende yola geleceksin elinden çıkartacak yer arayacaksın 2 gün önce sorguna yolum düştü 6 tane erkunt vardı ikinci el dökülmeye başlıyorlar yavaş yavaş küçücük sorgunda

sami bey sorgunda nekadar erkunt satıldıgını biliyomusun o küçük yerde bayisi milete zorla traktör satmış.. ve cogu icralık oldugu için satıyor. sorgun halkı meraklıdır yeni traktör almaya falan ama ödeme konusunda sıkıntı yaşayanda cok orda galerilere bakarsan tumosan bitane görmen cok zor çünkü orda tumosan hiç satmamış ve tutulmaz..
sorgundaki galerilerde en az 20tane 640 görebilirsin 640 tutulmadıgı için mi satıyorlar ?? sorgunda olan traktör alış verişi bi çok ilde olmuyor .. oradaki galericiler baya cambaz farklı ilerle traktör alıp satıyorlar sürekli..
mesela orda bi erkunt satılmıştı biz yetişemedik almaya 100(yuz) saatte daha 2008 model daha adam ekipman takmamış arkasına traktörün.. bayi kandırmış al demiş prim yapar daha pahalıya satarsın saf çifçinin kafasına girmiş adamda almış götürmüş evin önunde cadır çekmiş üzerine 1,5yıl taksitlerini ödeyemeyince mecburen getirip satmış galeriye ve ordaki galeriler mal alırken öldürmedende almıyor orda piyasayı bayagı düşürüyolar.. sonra alıp pahalı pahalı başka illerde tanıdıkları galerilere satıyolar.. bira araştır görürsün sorgundaki galerilerin neler yaptıgını.. sürekli kamyonlarla traktör gelir gider oraya.. ordan traktör alırsaarken iki defa düşünmen lazım.. galericileri felaket..

şuan bizim burda mermer ocagında çalışan erkunt var yıllardır 24 saat neredeyse calışıyor hiç bi sorun yaşamadılar halen sapasaglam ocakta maden çekiyor.. 25bin saatteymiş ve fabrika o traktörün reklefesini bedava yapacakmış..

bende cok memnunum neden elimden cıkarayım ki ?? motorsa perkins yıllardır turkiyede kullanılıyor memnun olmayan mı var ? şanzuman zf dünya markası hatta dunyanın en iyisi oldugu iddia ediliyor.. traktörün yagını bakımını tam yaparsan sorunsuz kullanırsın..

şimdi arkadaşlar bg gücü eşit traktörlerle çekiştirinki yorum yapalım şu aradaki bg farkına rağmen erkunt bırakmamış ki şoför de de iş yok eşit bg gücündeki tıraktörlerde tümoyu her türlü halt eder erkunt 60 lık ların çekişmesini ben paylaşmıştım en basitinden

çekilen erkunt çekenden üstün olmaya çalışıyorsunuz birde siz çekinde bizde zevkle izleyelim ama hilesiz

artık bende yazmayacam buraya.. ARKADAŞLAR MANTIKLI Bİ ÇEKİŞME Mİ BU ????? BİRİ 75BG GÜÇÜNDE BİRİ 100BG GÜÇÜNDE EGER BUNUNLA TÜMOSANI ÖVECEKSENİZ bişey demiyorum artık.. akıl var mantık var denk degiller bidefa hala yok erkunt hileli yok böle oldu şöyle oldu. yok haklı çıkarıyosunuz kendinizi.. allah aşkına bu çekişmeye helal olsun 100bg lık traktör 75bg ligi çekti deyip alkışlamamızı mı bekliyorsunuz.. kusura bakmayın fanatiklik yapıyorsunuz.. mantıklı bi açıklamanız ve yorumunuz varsa başım üstüne...

sami ÖZKAN link=topic=32562.msg281697#msg281697 date=1277163353' Alıntı:
erkunt videosu olacak hilesiz olacak şaşarım
sabi abi allah askına sence cekişme adilmi ben erkuntcu deyilim 100 beygirlik traktor 75 beygirlik traktoru cekıyo dorumu sence abi? denkmi olmusmu cekişme