Tümosan--- Erkunt 2013 Pulluk kapışması (YENİ) Soylenecek fazla bır sey Yok.

Ynt: Tümosan--- Erkunt 2013 Pulluk kapışması (YENİ) Soylenecek fazla bır sey Yok.

tahir link=topic=65303.msg740503#msg740503 date=1367949662' Alıntı:
videonn sonnda erkunt tokat atıyodu tümoya ama baktı tokatlancak tümo. videoyu kesmişler

umarım yeterli olmustur . ;) ok-*-s

Ynt: Tümosan--- Erkunt 2013 Pulluk kapışması (YENİ) Soylenecek fazla bır sey Yok.

iyi de nasıl mantıkdır bu tumo da 4 lü erkuntta 5 li var ? :D kacırmayın lütfen

erdem586 link=topic=65303.msg753211#msg753211 date=1371418759' Alıntı:
iyi de nasıl mantıkdır bu tumo da 4 lü erkuntta 5 li var ? :D kacırmayın lütfen

tumosan 70 beygır erkunt 80 beygır kacırmayın lutfen ok-*-s

zemin sert hem 80 degil 75 bg 5 bg::1 tekne yapmaz dostum

erdem ne göz varmış sende :) helal sana 5li değil erkuntunki 8 li 8li yanlış görmüşsün :) bir göz doktoru varmı oralarda :) son videoda kaçlı o pulluk??

Tumosan kardes soylenecez fazla soz yok haklisin erkunt kiymet 92 hp 5 li takmis tumosan 95 hp 4 lu takmis arada 3 hp fark var arti erkunt ta 1 sarpan fazla soylenecek soz yok

tümosan kardeş allahtan amacın fanatiklik değil ya fanatiklik yapsan nasıl olurdu :) atsınlar ikisinede 4 lü veya 5 li pulluk o zaman yarıştırsınlar

Adalet için aynı tarlada aynı ekipmanla yarışmak şart...

video güzelde adil olmamış erkunt 5li çekiyor tümosan 4lü tümosan neden 5li pulluk takmamış oda 5li takaydıda bi göreydik :S

E yani bunu kapışma olarak görmek yanlış sadece görsel bir zevk diyelim gitsin..

vcc link=topic=65303.msg753229#msg753229 date=1371448079' Alıntı:
erdem ne göz varmış sende :) helal sana 5li değil erkuntunki 8 li 8li yanlış görmüşsün :) bir göz doktoru varmı oralarda :) son videoda kaçlı o pulluk??
ben ilk video dan bahsediyorum dostum anlamadan yorum yapma

arkadaşlar şunu unutmayınız....
erkuntun tüm modellerinde tarla vites aralıkları yavaştır.tarla sürümü genellikle tarla 1 le yapılıyor.tarladaki tüm seneçeklere agır adımlı viteslere uyumludur.
tümosan ve diger traktörlerin tarla hız aralıkları hızlıdır.ilk kavrama ve seri hareketlere şanzumanları uygundur.carro tipi ve bu tür modelli şanzumanlar...
erkuntda zf modeli vardır agır vites aralıklı ve agır ve güçlü işler için tasarlanmıştır...erkunt gücünü zaten bu zf lerden alıyor.
bir çok ithal markalrda da artık tarla vitesleri agırlaştırılmıştır.e serileri degil e serileri ekonomik seri basit serilerdir bu bir çok traktör markası yan ürün diye fiyat ekonomisi olsun rakabet olsun diye çıkardı ve şuan bunu jondre erkunt başarılı yürütüyor..
TARLADA ERKUNTUN VİTES HIZ ARALIGI DÜŞÜK TÜR.ÖZELLİKLE TÜM ZF LERDE...sanayi bakanlıgı-tarım bakanlıgı ziraat fakültelerinin görüşleriyle böyle bir üretim yapılıyor..topragın daha iyi işlenmesi ve havalanması için..sizlerde bilirsiniz ki hızlı sürümün faydasından çok zararının oldugunu ..

TMM AGIR SURUMU IYIDIR FAKAT AGIR SURUM YAKITI ARTIRIR ve kağnı gibi bitmez o tarla tumosan 2 sefer gıdıyorsa erkunt bı sefer gıderse :S olur mu sizce? tümosanın 5 li pulluk denemelerındede erkuntu gectıgı videolar var. kımseye bır sey ıspatlma gıbı bır durumum yok herkesın malı kendıne guzeldir anlş-*s çifftee agır gıden yukte bayırdada agır gıder agır gıdıncede dedıgım gibi yakıt serfiyatı artar. anlş-*s anlş-*s

sen zaten tümosan almışın.onu erkunt alanlar ve olanları düşünsün.kimse erkunt almasın.tümosan alsınlar hem tarlada hızlı hem yolda hemde yakıtta...

Ben de kudret var 5 li 14 inc tam otomatik pulluk var unlu takviye 4 l ile cok rahat gidiyor gps den olctum 7 km hiz la gidiyor saatte 10 dekar a yakin yer suruyor amcam yeni tumo aldi 95 lik 4 lu 14 inc takiyo gps le olctum 5 km hiz yapiyo erkunt un ucmasi lazim herhalde herkesin motoru kendine guzel az yakar cok ceker

90 lık kıymetin tarla ve yol vites aralıkları yavaştır.