Merhaba arkadaşlar Tümosan 8195 2016 model traktörümde diferansiyel kilidi takılı kalmış dönüşlerde kasıntı vardı traktörde durumu böylelikle farkettim ancak pedal basık değil yukarıda ama içeriden takılı kalmış ne yapabilirim bu durumda ?
İçeriye girip çıkan mil oynuyor ama pedala bastigim ve kaldirdigim zamanWD 40 sıkıp cekıcle tıklat birde tek frene bas
Tamam hocam yarın deniycem teşekkür ederimTamam sen tıklat ve tek fren yap dediğimi yap
Dediğiniz gibi yaptım kilitten kurtuldu ama denemek için gezindim tekrar kendiliğinden kitledi hocam bagimsiz olarak kitliyoTamam sen tıklat ve tek fren yap dediğimi yap
Tam atmıyor mu acaba basılı mı kalıyor pim ? Eger basılı kalıyor ise pas tan yapabılır pasın acılması lazım oynaması içinDediğiniz gibi yaptım kilitten kurtuldu ama denemek için gezindim tekrar kendiliğinden kitledi hocam bagimsiz olarak kitliyo
O mil içeri girip çıkıyor wd40 falan sıktım pedala basınca mil dışarı doğru geliyo, pedal yukarı atınca içeri doğru gidiyor ama kurtarmıyor tam olarak sanırım kilitli kaliyor olmazsa actiricaz hocam bakicaz çaresineTam atmıyor mu acaba basılı mı kalıyor pim ? Eger basılı kalıyor ise pas tan yapabılır pasın acılması lazım oynaması için
Büyük ihtimal arka kapaktan hallolur traktörü bölmeye gerek yok diye düşünüyorumO mil içeri girip çıkıyor wd40 falan sıktım pedala basınca mil dışarı doğru geliyo, pedal yukarı atınca içeri doğru gidiyor ama kurtarmıyor tam olarak sanırım kilitli kaliyor olmazsa actiricaz hocam bakicaz çaresine
Evet abi ustayla görüştüm arkadan açıp bakilcakBüyük ihtimal arka kapaktan hallolur traktörü bölmeye gerek yok diye düşünüyorum
Bunu değerlendir önce