bence kubota fakat pullukta tumo daha hızlıdır bence ve kubota hafif motor adanadaki toprak yapısıda sert galiba eger oylese 108 lik crdi olanlardan da tavsiye ederim.
hidrolik hassasiyeti derken? Bir arkadaşta da vardı. Onun da derdi arka hidroliğini hasasiyeti di. Arka malzeme dalıp gidiyormuş. Sanırım kalıtsal anlaşılan. O da birçok kez servis çağırmış. Çare bulamamışlar. Bilginize. Bende katılıyorum deutz tan sonra tümosan sıkar biraz. Ama olsun alışırım ben dersen olur. Yoksa biraz daha konforlu traktör al derim. Yani bence 9540 derim.
kardeşim kubota tumoyu bosver adana da new holland lider ve kubota manevrada iyidir tarlada bana sorarsan cok seride değil
Garip benim arkadaşta deutz satıp m8540 aldı. hımm sakın sen o olmayasın. Ho ho ho. Oğuz senmisin yoksa.Aynen abi hidroliği berbat 1cm indir kolu arkadaki alet şeseye kadar oturur sattım kubota aldım şimdi m8540 deutz dan iyi özellikle yakıtı
Garip benim arkadaşta deutz satıp m8540 aldı. hımm sakın sen o olmayasın. Ho ho ho. Oğuz senmisin yoksa.
hıı! Vay kerata seni. Ben Mehmet ağabeyin. Mühendis.Ben oğluyum abi sen kimsin
Nasıl arıza yapmıyor bu kubotalar biraz bahsedermisin?Alacaksan Kubota al derim.Cunku hem manevra hem çekis hem performansı ve hemde arızası olmayan traktor.Ve Tümösan Fiyatına bakıldığında fiyatlar birbirine çok yakın....
#Kubota#Teknik#Servis#Aksaray
Bazı firmaların 20 bin 30bin hatta 80 bin saatte traktörleri var ama bizim traktörlerimiz arıza yapmaz demiyorlar sonuçta kul yapısı onlarda biliyor. Fakat kubota için bizim Traktörlerimiz arıza yapmaz demek çok fazla iddialı geldi bana. Japonlara saygım sonsuz bu arada.Türkiye de ilk bayilik ve satışlar bizden oldu 8 bin saatte motormumuz var daha sıfır gibi ama diğer traktor markaları daha 500 veya 1000 saatte gelmeden sanayiden çıkmıyor arıza veriyor.Ama biz inanin 7 senedir servisiyiz arıza oranı sıfır servisten para kazanamiyoz açıkçası.
Servisten para kazanamıyorsan ne iş yapıyorsunuz pekiTürkiye de ilk bayilik ve satışlar bizden oldu 8 bin saatte motormumuz var daha sıfır gibi ama diğer traktor markaları daha 500 veya 1000 saatte gelmeden sanayiden çıkmıyor arıza veriyor.Ama biz inanin 7 senedir servisiyiz arıza oranı sıfır servisten para kazanamiyoz açıkçası.
Ozaman 9540 daha mantikli shutle var hi lo var.Manevra tek ceker gibi pratik
Hi-lo tümosandada var
Tümosandaki Hi-Lo mekanik, debriyaj kullanmadan geçeceğini de sanmıyorum ama Kubotadaki elektronik daha pratik.