TUMOSAN 8195 mi HATTAT A110 MAXI mi?

Ynt: TUMOSAN 8195 mi HATTAT A110 MAXI mi?

sağlamlık dayanıklılık devamlılık bakımından tümo derim. ama hatat da biyandan konforlu nakliyede daha seri yakıtı bilmiyorum ama tümoyla aynı oranda yakacağını tahmin ediyorum. gücü desen oda iyi ama bi tümoyu 30 sene kulanıyosan hattat ı 15-20 sene kullanırsın sonrası malum. ama bende bu tercihlerde hattat derim.

rocky link=topic=48003.msg584159#msg584159 date=1335111690' Alıntı:
sağlamlık dayanıklılık devamlılık bakımından tümo derim. ama hatat da biyandan konforlu nakliyede daha seri yakıtı bilmiyorum ama tümoyla aynı oranda yakacağını tahmin ediyorum. gücü desen oda iyi ama bi tümoyu 30 sene kulanıyosan hattat ı 15-20 sene kullanırsın sonrası malum. ama bende bu tercihlerde hattat derim.
hattat daha yeni saylır ama ne malum tümoyu hatatdan 10, 15 yıl fazla kullanacağınki? :) bence kalite olrak hattat.

Bence Tümosan diyorum,Tümosan bazı traktörlerine hema ön aks taktı hepsi döküldü piyasada bilen gayet iyi biliyor ve göreceksiniz o hattat traktörlerde dökülecek topla topla bitmez artık gel servis git servis.Güç olarakta Tümosan muadil olan hattat traktörü çok rahatlıkla egale eder.Konfor olarak tümo biraz geride ama sağlamlıkta bence iyi