tumosan 8185yada erkunt 80.4 luks karar veremedım bılgılerınıze sunuyorum

Ynt: tumosan 8185yada erkunt 80.4 luks karar veremedım bılgılerınıze sunuyorum

Tamam 10 numara demiyorum 2013 Ler oleymis diye duyuyorum 2014 lerde o yok bende rakamda bom var malzeme indirip bindiriyom bakalim ne zaman dailacak

yuh nasıl olur ya :S blok bölünmüş. Hidrolige cok yuk koyunca blok bölünürmü ya :S en fazla traktör kaldıramaz. :S

Hakikaten zorlansa traktör kaldirmaz ya arkada piston olanlar yapacak peki onların bölünme ihtimali çok yuksek

Yav benim JD dede yardımcı lift var şimdi kaldıramayacagı bişey baglasam ikiyemi bölünecek makine ? Aklım almıyor kaldıramazsada arka tekere yük bindirmesi traktörün önünü kaldırması lazım değilmi, bölünüyorsa blok ön agırlığı kaldıracak kadar güçlü değil demekki ? O kadarda zayıf olacağını sanmıyorum ama çok ilginç

bölünür kardeşim bölünür 2 e de bölünür 5 de yerli dıyoruz bızım dıyoruz sonuç böyle hüsran az para degıl kı ha dıyınce yenısını alalım ama şundan adım gıbı emmınım ithaller birz ucuzlasa ya adam gibi önem vercekler türk çifçisine ya da mazi olcaklar

igermen link=topic=81874.msg977495#msg977495 date=1425319501' Alıntı:
slm yasin kardeşim senin tümosanın arkasına 800-900 kglik makina tak bakalım bölünüyomu bölünmüyomu o traktörün hidrolik kapasitesi 2800kg ben 800kg hububat mibzerini 768 steyr takıyorum hiç birşey olmadı 6170 4x4 tümosan aldım ona taktım üç kez bölündü fotolarını yakında göndereceğim aslıolupolmadığını ozaman herkes görecek gercekler acıdır ama yapacak bişey yok ha kimileri vidaları gevşektir ondan diyor ama vidalar üzerinde sıkılı kalıyor dökümü patlatıyor fabrikanın bana tavsiyesi okilolarda ekipman takma dedi bende tümosancıları uyarıyorum sakın denemeyin steryde deneye bilirsiniz saygılar

Geçmiş olsun ama Fabrikayla aranızdaki görüşmeyi çok merak ediyorum
Sorumluluk alıp masrafları filan karsıladılarmı ?

2 gundur takıp edıyorum sız 6170 ım bolundu dıordunuz resımdekı 5170 ?

slm önce benden patlayan son iki buloğun parasını istediler yalvardık yakardık rica ettik devreye bazı arkadaşlar girdi birdaha bu makinayı takmayacağıma söz verdim masrafları karşıladılar black storm

dem ba ba doğrudur benimki 6170 o foto başka tıraktöre ait onu bölünen sadece benimki değil diye attım benim kini videoya çektik atmaya calışıyorum kusura bakmayın bigisayar kullanımında biraz acemiyim saygılar

yasin kardeşim önce şunu belirteyi tümosanı yerli malıdiye severek vebüyük hayallerle aldım ve çok sevinmiştim fakat beni üzen traktörün arızası değil çalışan makina hertürlü arıza yapabilir fakat fabrika yetkililerinin duyarsızlığı vebana verdikleri cevap bölünüyorsa bizneyapalım busenin hatan o agırlıkta makina takmayacaktın dediler işte osözlere çok üzüldüm inanki traktörü satarkene gözümden yaşgeldi ama fabrika çok duyarsız bir kere dahi gelmediler hatta tefonla aramadılar dahi bu traktör nasıl bölünür sen bunu nasılkullanıyorsun diye sormadılar ben tümosan için üzülüyorum

hiç kimsenin traktörünün bölünmesini istemem çok zorve kötü birşey o bulokları düzelttilerse buna çok çok sevinirim inşaalah değin gibidir yasin allah hiçkimseyi üzmesin hele çiftçiler hiç üzülmesin çünkü bizlerin her kuruş parasında alınteri var saygılar

Yalan değil bende yerli mali diye aldim çok severek kullaniyom çok memnunum bide babam yok vefat etti 6 sene once bende bu sene aldim 2014 yani koyumuzdede çok millet yakitina alisamadilar sadece ben yakittanda memnunum daha borcunu odeycez para kazanması çok zor Allah kolaylik versin

Bugun bir tümosan bayisi ile konuştum. Aynen bu durumu aktardım. Yanlıs olmasın sanırsam 2012-2013 modellerde ucuz blok kullanılmıs bu nedenle bir sürü traktör bölünmüş. Bölgeden bir sürü traktör topladık isteyene fabrika üst modelini farkını alıp verdi filan dedi. Mağdur olan oldumu dedim hayır herkesin maduriyeti giderildi dedi.

bizim bayi banada seninkini alalım klasik kaporta verelim dedi tabiki üste 25.000 fark istedi peki 2012veya 2013 modellerde ucuz bulok kullanılmışsa bizim günahımız ne ayrıca bana iki yıl içinde üç bulok gönderdiler üçüde aynı yerden aynı şekilde patladı bize yakın köydeki arkadaşında iki sefer değişti yine patladı ozaman bize niye yeni ve kaliteli buloklardan göndermediler bana göre öyle olmuş olsa ilk patladığında kaliteli bulok gönderirlerdi bizimde hiçbir sorunumuz kalmazdı ucuz bulok kullanmışlarsa üçretsiz bire bir değiştirmeleri gerekirdi