tumosan 8095 üstünlügü erkunt 90 e full yenilgisi

Ynt: tumosan 8095 üstünlügü erkunt 90 e full yenilgisi

BABACANNN link=topic=63145.msg709880#msg709880 date=1361940887' Alıntı:
en basta esit degil. ki bu pullklar
arkadasşım dogru eşit degil ama 5li takacam diyen erkuntcu kendi istegiyle taktıyani ama sonuc boyle oldu traktorde arıza var ddendi bunu tekrar bır gune yapacaz dendi bakalım ne zaman yapılacak

keşke zf erkunt 90 lıgı koşsalardı.bu erkuntcu oldugum fikrim.
genel olarak yorum yapcagım.
erkuntun tarla vitesleri agırdır.
tüm modllerinde bu böyledir.
pullukta hızlı gitemenin ne oldugunu herkes bilir.
artık şu çekiştirme bu iyi şu kötü bunlar prim yapmıyor.
erkunt kötü olabilir çemiyor olabilir ama biride çıkar derki tümüsan çok iyi ve güzelde niye ikiye bölünüyor diye adama sorarlar.
erkuntun 55 hb si bile 4 lü bıçak çekiyor.
yazmaya konuşmaya gelince çok şeyler yazılır çizilir.
AMA ARTIK BU ÇEKİŞTİRME O İYİ BU KÖTÜ KONULARI AÇMAK BU TÜR traktör övme ve reklamları karalamaları son bulmalı....

adige link=topic=63145.msg709928#msg709928 date=1361961491' Alıntı:
arkadasşım dogru eşit degil ama 5li takacam diyen erkuntcu kendi istegiyle taktıyani ama sonuc boyle oldu traktorde arıza var ddendi bunu tekrar bır gune yapacaz dendi bakalım ne zaman yapılacak
erkntcunn nededgni bilmiorm. gorurrni. soluorm bn

BABACANNN link=topic=63145.msg709082#msg709082 date=1361828139' Alıntı:
ayrica. hacimemis arkadasimzn da sadece erkuntcular genellemesi haric. kirici bi cumle kurmadi die dusunuorum ki erknt kulaln. bazi arkadaslarimz .. tumocular genellemesyle .. cok kez tacizde bulunmustur...
hacı memiş ' in savunmasını sen mi yapıyorsun,ayrıca ortada savunalıcak bi konu yok.. zaten ne oluyorsa hep ne dediğini bilmezler yüzünden oluyor..her marka kullanıcılarının arasında var bu ne dediğini bilmezlerden..

serdar videoları yüklediğin iyi olmuş. tümosan hakkatten seri gitmiş. :)

arkadaşlar bazen sırf bu traktör cekişmeleri.ve şu marka iyi bu marka kötü yorumlarını gördükce forumdan inanın soğuyorum.
allah aşkına bizler traktörü çekiştirme içinmi kapımıza cekiyoruz.biraz mantıklı düşünün.
gecimin ,kazncın zor olduğu zamanda,benim kapımdaki traktör beni ele güne muhtac etmeyip işimi görüyorsa ne ala.
yazmayım diyorum dayanamıyorum.

aksazli link=topic=63145.msg710007#msg710007 date=1361976178' Alıntı:
hacı memiş ' in savunmasını sen mi yapıyorsun,ayrıca ortada savunalıcak bi konu yok.. zaten ne oluyorsa hep ne dediğini bilmezler yüzünden oluyor..her marka kullanıcılarının arasında var bu ne dediğini bilmezlerden..

ben yok demedim zaten. ayrica. yanls anlasilmayi duzeltmeye calistim. sen. nie atesleniosun anlamadim yaran var galiba gocunacak ortami germeye birebirsin... yapma bole..madem polemikse. benim 265. butun erkunt. tumolari ceker... al bakalim. istedgn yorumu at .. benm dusuncem bu ne benmki degsr ne seninkii

tümosan 8095 link=topic=63145.msg710011#msg710011 date=1361976495' Alıntı:
arkadaşlar bazen sırf bu traktör cekişmeleri.ve şu marka iyi bu marka kötü yorumlarını gördükce forumdan inanın soğuyorum.
allah aşkına bizler traktörü çekiştirme içinmi kapımıza cekiyoruz.biraz mantıklı düşünün.
gecimin ,kazncın zor olduğu zamanda,benim kapımdaki traktör beni ele güne muhtac etmeyip işimi görüyorsa ne ala.
yazmayım diyorum dayanamıyorum.

kardes inan haklisin bu dedgni bnde yapms olabilrm fakt en bastan okursan. bi marka tutkunlugu yapmis degilim .makinamin sanzimaninn. erkunt olmasina ragmn. ikisinide kullanmadim.... . aklimdaki dusuncemi yazdimm nerdeyse. sen nie mesaj ation bile dedndii.. anlamiorum ki millet .. kendi icindeki gerginligi bizemi aktario. bilmiorum... ikiside guzel. ikiside harika. herkes. dogrusunu soyluo.. allah kimseye kaza bela vermesin.. al. 20 ye yakin yorumum var fakat.. isin ozu bu... .. varmi otesi .galann

aksazli link=topic=63145.msg710007#msg710007 date=1361976178' Alıntı:
kardesm ltfn dikktli konus... biraz .. kimin kendini bilip bilmedigi sana dusmez.., seviyemizi bilelim ltfen. .. bak LUTFEN. diorum ... umarim anlasilmir... tamam sizin dediginz olsun... yap yorumunu begencem hadi senn. benim dusunceme saygin yok ama benim seninkine var... muhim olanda bu

oooooooooo :). bu. foto nederece gerceklik payi. var bilmiom. ama. heecan yapti haa guzel. foto eline saglik

murat_saribas link=topic=63145.msg710371#msg710371 date=1362000249' Alıntı:
konuya noktayı koysun istedim. video olmayınca resim herşeyi anlatmıyor.
allah razi olsnn. konuyu ben baslatmadim. polemgn ortasinda. kaldim iyimi.. nse. paylasim harikaudi saolasinn. bunun dewamini beklerizz

BABACANNN link=topic=63145.msg710303#msg710303 date=1361996058' Alıntı:
kardes inan haklisin bu dedgni bnde yapms olabilrm fakt en bastan okursan. bi marka tutkunlugu yapmis degilim .makinamin sanzimaninn. erkunt olmasina ragmn. ikisinide kullanmadim.... . aklimdaki dusuncemi yazdimm nerdeyse. sen nie mesaj ation bile dedndii.. anlamiorum ki millet .. kendi icindeki gerginligi bizemi aktario. bilmiorum... ikiside guzel. ikiside harika. herkes. dogrusunu soyluo.. allah kimseye kaza bela vermesin.. al. 20 ye yakin yorumum var fakat.. isin ozu bu... .. varmi otesi .galann
Kardeş dediğin abimiz senin nerdeyse iki katın yaşında.Biraz daha dikkatli olalım üslupta.

Çağrı link=topic=63145.msg710437#msg710437 date=1362004350' Alıntı:
Kardeş dediğin abimiz senin nerdeyse iki katın yaşında.Biraz daha dikkatli olalım üslupta.

uslupta. argi kelime bulunmamakta... yorum yazarkn de kisinin profilini o derece incelemis birisi degilim. yinede dikkt ederinm..

BABACANNN link=topic=63145.msg710464#msg710464 date=1362007025' Alıntı:
uslupta. argi kelime bulunmamakta... yorum yazarkn de kisinin profilini o derece incelemis birisi degilim. yinede dikkt ederinm..
fazla incelemene gerek yok sol tarafta hemen yazıyor