Bizde 8095 var. 2011 model. Sıfır aldık. Bugüne kadar tek bir arıza yaptı. Onda da traktörün bir suçu yok. 100 saatte yağ değişimi olmuş ilk senesinde sonra 500 saate kadar hiç yağ değişimi olmadı. Yağ karterindeki dengeliyicinin bağlı olduğu pimi kırmış. Yag ikaz düğmesi yanmadı ama ben hissetim. Motoru hemen stop edip usta cagirdim. Usta bir şey olmadığını kullanabileceğimi söyledi. Ama ben ısrar edince ayrıntılı bir kontrolde arıza tespit edildi. Devam etseydim motoru yakardık. Ucuz basit bir pim. işte ataların dediği; bir çivi bir nal a bir nal bir at a mal olur. Traktörünü bileceksin. Onun tuhaf davranışlarını hissedersin. 8095 nasıl bir traktör e gelirsek. Pulluk 4 lü 14 numara, 13 lü kültivatör, 9 lü patlatma , 26 li 56 lik lengerli goble kullanıyoruz. Çekiş süper. O güç e göre o fiyat süper. işini gorur. Ama gunluk 8 saatten fazla calistirma, yağına suyuna bak, hava filtresini her iş gününde bir kez temizle. Bakimini yap. Ve en önemlisi itinalı kullan. Incitme. Düz traktör doğru ama sen onu üzmezsen oda seni kolay kolay üzmez. Bence al derim. Fiyata birşey diyemiyorum. Sıfırın gerçek fiyatını bilmek lazım. Tabiki liste fiyatı değil. Gerçek satış fiyatına.