Tumosan 5550n aldim nasil?

Ynt: Tumosan 5550n aldim nasil?

hayırlı ugurlu olsun o kadar kusur sıfır traktörlerdede var

güle güle kullan

karamurat, ne yaptın traktörü aldın mı? köye götürdün mü? ilk izlenimler ve fotoları eklersin artık. Allah kazasız belasız, hayırlı işlerde kullanmanı nasip etsin!

traktoru haftasonu biraz denedim.yagis oldugu icin pulluk deneyemedim.kacli pulluk tavsiye edersiniz.veya kullanan varmi?birde damperli romork dusunuyorum.ikinci el satan varmi?

iyi hadi bakalım hayırlı olsun murat. fotoğraf ekle de hem traktörünü görelim hem de köye bakıp hasret giderelim.

saolun.
fotograf atmayi beceremedim ins yakinda hallederim.
motor yagini merak ediyorum.yaz kis kullanmayi dusunuyorum.sentetik yag kullanilirmi?
Tumosan teknik servisi mi bilir acaba?birde traktorumun hidrolik cikisinin debisini merak ediyorum?traktore on kepce takmayi dusunuyorum.tesekkurler

Merhaba ;

Aranıza Yeni Katıldım Bu Tümosan 55 -50 N Clasic Seri Traktör Hakında Bilgi Arıyorum Yardımcı Olabilecek Arkadaş Var Mı ?