Ynt: Tümosan 5285 le PATLATMA ÇEKİYORUM
Arkadasım sen her konuya muhalefet mı olucaksın yaa tumosanın cekıs gucunu herkes bılır burAda seri 1 ile surum yapıyorum dıyorum sen ne dıyorsun hararetıde gosterdım motor zorlanmadan cekıyor da daha sen neyın lafını yapıyorsun anlamıyorum koyundekı motorada gelınce motor sorunlu olabılır enjektorlerı arızalı olabılır alla alla ama ben su ana kadar konfordan ıscılıkten sıkayet eden tumocu gordum duydum fakat ÇEKİŞTEN rahatsız olan veya sıkayetı olanı duymadım bahce serılerı gayet rahat ve konforlu bu arada
klavyesı olan yazıyor işte
td 100d link=topic=66946.msg759849#msg759849 date=1374353048' Alıntı:Evet Tümosan başkadır Köyde 74 80 var 4 lü pulluğu kaplumbağa gibi çekiyor ve çok bağırıyor yağ zaten eksik olmuyo her yerden tarıyor Gücü daha 4 lüye yetmiyo sonrada herşeye gücü yetiyor diyorsunuz
Arkadasım sen her konuya muhalefet mı olucaksın yaa tumosanın cekıs gucunu herkes bılır burAda seri 1 ile surum yapıyorum dıyorum sen ne dıyorsun hararetıde gosterdım motor zorlanmadan cekıyor da daha sen neyın lafını yapıyorsun anlamıyorum koyundekı motorada gelınce motor sorunlu olabılır enjektorlerı arızalı olabılır alla alla ama ben su ana kadar konfordan ıscılıkten sıkayet eden tumocu gordum duydum fakat ÇEKİŞTEN rahatsız olan veya sıkayetı olanı duymadım bahce serılerı gayet rahat ve konforlu bu arada
Nobran link=topic=66946.msg759852#msg759852 date=1374354041' Alıntı:o motor sorunlu olabilir. bende 8085 var ve 5li 12 numara pulluk ile tarlayı seri 1. viteste tam gömerek sürüyorum banamısın demiyor.
klavyesı olan yazıyor işte