TÜMOCAN'ıma veda :( :(

Ynt: TÜMOCAN'ıma veda :( :(

Tümocanı sahnede görmek iyidi ama nasip böyleymiş.Hayatta kafana şapkadan başka birşey takmıyacaksın ben bu 17 yaşımda bunu öğrendim değmiyor çünkü :) Belki ileride istediğin 8095 i alırsın nasip kısmet.Yeni bir Tümo ile sürprizlere açığız :)Bizde Fordu satıp 240 alıcaktık olmadı onun yerine başka bir Kırmızı oldu.

Kubota ilede görmek isteriz seni sayın satış elemanımız. :)

sakın sıkma canını güzel kardeşim benim emin ol senin şu an senin ne yaşadığını en iyi ben bilirim bende dedemi çok severdim hep dedemle büyüdüm dedemle tarlaya gittim şuan bu tarlaları işliyorsam dedemin sayesinde dedemin azmiyle emin ol ilerde çok daha güzel olucak sakında tarlalarını satmayı düşüneme icara ver bir iki sene sonra başına geç sakın bu işleride bırakmayı düşünme sanada bir güzel temiz motor ayarlarım en dostundan kullanılcak ayarda dedenede allah rahmet eylesin traktörünede müşteri bakmaya çalışıcam istediğin fiyata soran olursa hemen sana yönlendirirm

doğanım başınız sağolsun. Allah rahmet eylesin.

bunların hepsi dünya malı be kardeşim, bizim için bi nevi kandırmaca.
dünya malı için gece uykusu kaçanın öteki tarafta vericek hesabı varmış kardeşim.

ama tabi kolay değil. Allah sabırlık versin

Senin için üzüldüm taziyelerimi sunarım , deden için Allah rahmet eylesin kardeşim mekanı cennet olur inşallah , herşeyin hayırlısı , her olayın üstesinden gelmek biz sağ kalanlar içindir ki buda bir nevi takdiri ilahidir Cenabı Haktan o yüzden metanetli ol başın sağolsun .

Allaha emanet ol.

üzüldüm Doğancan ım.neyse okul bitince yenilerini almak sana nasib olur inşallah.
sizinkilerin bu ani kararı inşallah takım taklavatla kalır.sen sen ol sakın tarlalarıda
satma fikirlerini akıllarından geçirtme onların,bu iş sadece takım taklavatla kalsın..

Trak Klübü en son bırakacak insan benim o kadar garanti :D gittiğim her yerde ben TRAK KLÜBÜ temsil ettim. Kubotanın en yetkili kişileri bile öğrendi :D ama çifçiliğe her halukarda girecem :D

doganbey1 link=topic=45507.msg430430#msg430430 date=1312273682' Alıntı:
Trak Klübü en son bırakacak insan benim vo kadar garanti :D gittiğim her yerde ben TRAK KLÜBÜ temsil ettim. Kubotanın en yetkili kişileri bile öğrendi :D ama çifçiliğe her halukarda girecem :D
Eeee daha neye üzülüyoruz çiftçilikten birazz uzak kalıcaksın o kadar ve bence ileride bi hayvan çiftliği kurup tarlalarında yem bitkisi yetiştirmen senin için çok iyi olur zaten veteriner olucaksın :)