parça şuan lazım değil lazım olursa diye sordum. bütün parçalar mevcut mu? orjinal miEvet, W serisi hangi makinenin hangi parçası gerekli resmi varmı veya parça numarası yardımcı olayım.
parça şuan lazım değil lazım olursa diye sordum. bütün parçalar mevcut mu? orjinal miEvet, W serisi hangi makinenin hangi parçası gerekli resmi varmı veya parça numarası yardımcı olayım.
Anladım. Stoktaki parçayı 2 gün içinde gönderimini yaparim. Stokta olmayan yurtdışından gelecek parçayı en erken 8 gün içinde temin ederim. Evet orjinal parçadır.parça şuan lazım değil lazım olursa diye sordum. bütün parçalar mevcut mu? orjinal mi
Evet şuan için bu traktörün şanzıman yağı ve filtresi motor yağı ve filtresi yakıt filtreleri, kartel basınç filtresi, adblue dozajlama ünite filtresi hava filtresi stogumuzda mevcut olup orjinal ürünlerdir en uygun fiyatlar ile yardımcı olabilirim.2013 model 6125R modelinin şanzıman yağı ve filtreleri set halinde mevcut mu elinizde
Teşekkürler, amaç sadece parça satmak veya para kazanmak değil tüm John Deere makineleri ile ilgili teknik arizalar ve yeni nesil makinelerin hata kodları ile ilgilide destek verebilirim, insanlara faydalı olabiliyorsam ne mutlu bana.Hayırlı satışlar gayet açıklayıcı ve bilgilendirici bi konu olacak gibi
Arkadaşlar Merhaba;
Tüm John Deere yedek parçalarını temin etmekteyim beni arayabilirsiniz.
Orjinal motor yağı ve filtreleri,kayışlar,gergiler,rulmanlar,pompalar,contalar,motor ve kabin parçaları aklınıza gelebilecek bütün parçalar ayrıca orjinal ürünlerden hariç traktör üst çeki ürünleri,hidrolik ortakol temin etmekteyiz.
Hayırlı günler,
Muammer
0532 501 72 86
Arkadaşlar Merhaba;
Tüm John Deere yedek parçalarını temin etmekteyim beni arayabilirsiniz.
Orjinal motor yağı ve filtreleri,kayışlar,gergiler,rulmanlar,pompalar,contalar,motor ve kabin parçaları aklınıza gelebilecek bütün parçalar ayrıca orjinal ürünlerden hariç traktör üst çeki ürünleri,hidrolik ortakol temin etmekteyiz.
Hayırlı günler,
Muammer
0532 501 72 86
Benimki alttan egzoz değişelim diyecem de mesafe çok uzak hem babam sakar ağaca takıp kırar üstten egzozu [emoji16] bizde meyvecilik yok ama tarla kenarlarında meşeler var.. Hidrolik çıkışlarını da kestirip eski sisteme çevirdim bazen tam açmadığı için kepçe inmiyordu. Ama pişman oldum tekrar geri takacam. Bafra traktör de bulabilirsin hepsini bence5065E serisi için hidrolik yağ çıkış (jak) elamanı ve özellikle varsa bahçeye uyarlı alt egzos fiyatlarını öğrenmek istemiştim. Özellikle alt egzos varsa hemen sipariş alıyorum.
Valla egzosu değiştirmek isterseniz kargo ile gönderebilirim. Üstelik egzosa montalı aynısı ile birlikte gönderebilirim.Benimki alttan egzoz değişelim diyecem de mesafe çok uzak hem babam sakar ağaca takıp kırar üstten egzozu [emoji16] bizde meyvecilik yok ama tarla kenarlarında meşeler var.. Hidrolik çıkışlarını da kestirip eski sisteme çevirdim bazen tam açmadığı için kepçe inmiyordu. Ama pişman oldum tekrar geri takacam. Bafra traktör de bulabilirsin hepsini bence
Aslında susturucu traktörün üzerinde kalıyor sanırım yani alta giden sadece kıvrık boru. Sol basamağı altından çıkıyor zaten uzun bişey de değil egzozcular yapar bence onuValla egzosu değiştirmek isterseniz kargo ile gönderebilirim. Üstelik egzosa montalı aynısı ile birlikte gönderebilirim.
Slm aleyküm 2006 5725 kısa devre sonucu tesisat yandı bununla beraber gösterge ekranının kartında yanık devre elemanları va çalışmıyor komple gösterge veya devre kartı bulunurmu seri numarasıTeşekkürler, amaç sadece parça satmak veya para kazanmak değil tüm John Deere makineleri ile ilgili teknik arizalar ve yeni nesil makinelerin hata kodları ile ilgilide destek verebilirim, insanlara faydalı olabiliyorsam ne mutlu bana.
Saygılar.