Arkadaşlar kayseri tarım fuarında traktörü değisecem tt55 verip tt4 .65 alamayi düşünüyorum debriyajsız şatıl olandan bide bu traktorde debriyaj balatasi varmı..
Kardeş fiyatı ne kadar aldın.Debriyaj balatası yok ileri ve gerinin ayrı ayrı paket balataları var bildiğin fren balatası şeklinde 4.65 kullanıyorum tavsiye ederim[emoji106]
Sefa 4.55 En son 62 full fiyat iyi yarın 4 65 pazarlık yapacam..Eşşekten inip ata binmiş gibi olursun hakkında hayırlısı olsun.
Sefa 4.55 En son 62 full fiyat iyi yarın 4 65 pazarlık yapacam..
Ben gidemedim arkadaşım gitti ben yarın gidecem evet enfulu deriyajsız ileri geri citçeker düğmeli diferansiyel kilidi düğmeli..kabinli banada cazip geldi fuara özel indirim başka zaman alamazsınız diyorlar...en full fiyatı 62 mi şakamı bu abi
Ben gidemedim arkadaşım gitti ben yarın gidecem evet enfulu deriyajsız ileri geri citçeker düğmeli diferansiyel kilidi düğmeli..kabinli banada cazip geldi fuara özel indirim başka zaman alamazsınız diyorlar...
Aynen kubolar öyle ama sanki bi markada daha vardı bu sistem landinimiydi unuttumyanlış bilgi vermeyeyim ama kubota hariç çoğu modellerde debriyaj balatası var..diye biliyorum
Gecen sene mart ayinda yani tam 1 sene oldu alali 4×4,powershuttle li kabin klimalı ful TT4.55Ben gidemedim arkadaşım gitti ben yarın gidecem evet enfulu deriyajsız ileri geri citçeker düğmeli diferansiyel kilidi düğmeli..kabinli banada cazip geldi fuara özel indirim başka zaman alamazsınız diyorlar...
Yarın kendim gidecem fuara net bilgi veririm..Gecen sene mart ayinda yani tam 1 sene oldu alali 4×4,powershuttle li kabin klimalı ful TT4.55
76 bine aldık.Daha yeni Bayiye 2018 lerin fiyatini sordum liste fiyati 100 binin üzeri size enson 90 bin dediler.
Normalde 62 bine tek cekerini alamazsiniz. Bi anormallik var bu iste.
4 75 120 binMerakla fiyatlari bekliyorum mumkunde tt4.75 inde fiyatini alabilirmisiniz.
Kardes yanlış anlaşilma olmuş 4.55 En ful 90 dedi pazarlıkla iner biraz..Gecen sene mart ayinda yani tam 1 sene oldu alali 4×4,powershuttle li kabin klimalı ful TT4.55
76 bine aldık.Daha yeni Bayiye 2018 lerin fiyatini sordum liste fiyati 100 binin üzeri size enson 90 bin dediler.
Normalde 62 bine tek cekerini alamazsiniz. Bi anormallik var bu iste.
Yanlış anlaşılma olmus 4 55 90 fulŞaşkınım şuan gidip bizde verip alsak fena olmaz ama geçti iş işten liste fiyatı 105 bin en fulü 4.55 in
Yanlış anlaşılma olmus 4 55 90 ful