Traktörünüz hayırlı olsun. Bu serinin tt4 75 i var mı? Levye değil Powershuttle olduğunu söylemişşiniz. Jxc den daha üst klasmanda mı bu seri. Çiftçeker, lift otomatik elektrikli mi?
Bijonların gevşemesi arıza diyemi geçiyor anlamadım biraz açıklayabilirmisin.
Traktörünüz hayırlı olsun. Bu serinin tt4 75 i var mı? Levye değil Powershuttle olduğunu söylemişşiniz. Jxc den daha üst klasmanda mı bu seri. Çiftçeker, lift otomatik elektrikli mi?
Nasıl bir esnaflık bu?Bayii den tt4.65 istedim onlar bana 65-56s sattılar,tarla da ve ikinci elde cok tutulduğunu söylediler,cok seri
Bayii den tt4.65 istedim onlar bana 65-56s sattılar,tarla da ve ikinci elde cok tutulduğunu söylediler,cok seri
John deere geçen yıl baktım hoşuma gitmedi kubota bildiğimiz bir motor değil servis ve 2.el değeri nedeniyle new holland tercihim,yol hızıda en azından 65 56 kadar var.Sağlam ve güzel traktör bence,diğerleri pek güven vermiyor.Güzel bir traktör ama 65 hp bir traktör genellikle ara işlerde kullanılacağı için çok ağır kalır yolda. Yani seri değil. Keşke bunun yerine jd65 ya da kubota 65 alsaydınız,her ikisininde yol hızı 40 km.