Tt4.50 ilk izlenimlerim

ben 50 bıne almısdım mart 17 de suan 150 saat olmuş bıle
İlk izlenimlerin nasıl yakıt kullanım bende 240s var onu değiştirmeyi düşünüyorum 4*4 le çok yönlü araştırıyorum nh same deutz jd bu üçü arasındayım tt4.50 yeni hoşuma gitti t480s de güzel ben daha çok 2.el düşünüyorum tt4.50 yeni fiayatı biraz beni aşacak sizçe ne yapmalıyım

tarla surme pulluk gıbı ısler ıcın almadım bahce ve ara ısler ıcın aldım boru sermek ılaclama yapmak gıbı yenı olmaınnan kaynaklanmıs olabılır cok yakı gıbı bugun pancar arasına capa cektım rahat calısdı genel olarak guzel

Bizde her işi görecek tek traktor olduğundan ilçeye 20 km uzaktayız nakliye işide baya oluyo hale sebze meyve tarlalar parçalı yolda ararmıyız 240ı

Bizde her işi görecek tek traktor olduğundan ilçeye 20 km uzaktayız nakliye işide baya oluyo hale sebze meyve tarlalar parçalı yolda ararmıyız 240ı
Bu traktör şanzıman olarak ağır seri deil hız konusında 240 ı ararsın 240 göre biraz fazla yakar çok çeker beş yıldız konfor var saatteki hozı 30 km daha baska versiyonu yok ama same deutz alırsan yakıtındn baska hiç memnun kalmazsın bende çok ararstırdım en buna kaar kıldım ama sen normal bir tt50 alırsan 240 tan fazlasını bulursun

Normal tt50 de iyidir mutlaka da şatıl oluşu cezbetti beni artık almışken şatıl olsun diyorum mesela t480s de iyi benim işimi görür yamaç parçalı ufak arazilerde ileri geri indiğin vitesle geri gitme için tek yon işliyoruz arazilerin hemen hemen tamamını

Bizim bu köylerde. Ne hikmetse hep 240 var nedenleri alçak oluşu kısa oluşu manevra iyiymiş bayırda devrilmezmiş vs vs 5 yıldır işimi goruyo başkasına muhtaç etmiyo ama bi sevemedim gitti mereti hirolik direksiyon yok frenler kuru balata güven vermiyor insan a