Rica ederim İnşallah bahçe işleri başladığında artı eksilerini yazarımBekliyoruz fotolarını ve detaylı bilgi paylaşımını tekrar sağolun
Rica ederim İnşallah bahçe işleri başladığında artı eksilerini yazarımBekliyoruz fotolarını ve detaylı bilgi paylaşımını tekrar sağolun
TT55J yeni aldım bodur elma ve ceviz bahçesi için yakıt daha ölçmedim ama yakıt traktörde sıkıntı olmadıktan sonra kullanılan ekipman toprak yapısı ve kullanıcıyla bağdaşan bir durum bence ölçünce yine bilgi veririm
2014 te sifir aldik 50 junior 2300 saatte suan yakit ve manevra haric on numara motor. İncir ve zeytin tarlalari icin boyu mukemmel. Ovadada kullaniyorum alti cok yakin oldugu icin sikinti olabiliyor ama alistinmi guzel rahat motor. Yagina suyuna bak sur.
Hocam selam bu halinden fazla genıslıyebılıyor mu ön tarafta genıslıyor mu ? Birde sen genıslettınmmi traktör ü2014 te sifir aldik 50 junior 2300 saatte suan yakit ve manevra haric on numara motor. İncir ve zeytin tarlalari icin boyu mukemmel. Ovadada kullaniyorum alti cok yakin oldugu icin sikinti olabiliyor ama alistinmi guzel rahat motor. Yagina suyuna bak sur.