tt 65 arka yay sorunu

Ynt: tt 65 arka yay sorunu

TT 55 link=topic=44205.msg411755#msg411755 date=1307086578' Alıntı:
ford 3610 1985 te sıfır alınmış.2009 e kadar kullandık.orta kolun içerideki hassasiyet mili hiç kırılmadı.sadece boşluk aptı biraz sıktırttım.arkadaş, yay yok demiş.içinde var görünmüyor.kırılma problemine karşı ufak bir pim kaynaklatsa.{söküp takmalı}olur.eğer nasıl yapacağını bilmiyorsan erkuntların orta kol sabitleme sisteminden kopye çek.
ali abi yay yok demedim bende aynı senin gibi dedim.aslında iyi fikir bi incelemek lazım mantıklı bi çözüm. İşte ustalar senin dediğin gibi yapmıyo cıvatayi sıkıyo sonra çekiçliyo nasıl sökersen sök. Valla bizim mil senede kırılıyo. Yani ford ' da kilit yok

Arkadaslarında dedigi gibi arkanda ekipman yokken takamazsın.orta kolu en üst deliğe tak.pulluklar kalkık ken yayın arasına bi levye veya malinayı sok geriye dogru biraz asıl mandal yerine oturur.ben 54 c nin kini böle kapatıyorum.çift haricinde de mandalı kapalı durumda bulundurursan iyi olur. ok-*-s

k_urt_03 link=topic=44205.msg411770#msg411770 date=1307088951' Alıntı:
Arkadaslarında dedigi gibi arkanda ekipman yokken takamazsın.orta kolu en üst deliğe tak.pulluklar kalkık ken yayın arasına bi levye veya malinayı sok geriye dogru biraz asıl mandal yerine oturur.ben 54 c nin kini böle kapatıyorum.çift haricinde de mandalı kapalı durumda bulundurursan iyi olur. ok-*-s

evet dediğiniz gibi yapacam alt delikte kapanmadığını veya zor kapandığını bilmiyordum. üst deliğe alıp kapatacam artık teşekkürler...

arkadaslar bu yay ne oluyo nerde oluyo ben 2005 model td 65 aldım da yeni onun içiçn bole bıseyden haberım yok benı aydınlatırsanız sevınırım saygılar...

gamsiz903 link=topic=44205.msg413737#msg413737 date=1307484433' Alıntı:
arkadaslar bu yay ne oluyo nerde oluyo ben 2005 model td 65 aldım da yeni onun içiçn bole bıseyden haberım yok benı aydınlatırsanız sevınırım saygılar...

yay bizim ttlerde koltuğun arkasında tdlerde de büyük ihtimla öyledir. yukardaki mesajımdada katalogtan çektiğim resmini vermiştim bu yay arkaya bi ekipman taktığın zaman örnek olaraak pullukla tarla sürerken yaylanmayı sağlayarak sağlıklı bir sürüm sağlıyor. yolda giderken veya arkadaki ekipmanla bir iş yapmıyorken yayın kırılmaması için tıpasını kapalı tutman gerekir. tarla sürereken vb. işler yaparken açık tutman gerekir.

gamsiz903 link=topic=44205.msg413737#msg413737 date=1307484433' Alıntı:
td serisinde yay yok...

tdlerde nası yay yk yaw :S arkadaşın dediği gibi hassasiyeti nası sağlıyo o zman. tdlerdede olması lazım ben öle biliyorum