40000 canlı paraya 70 lik same argon.tt nin bütün serilerini kabinli sini kabinsiz ini yer yutar.üstüne de paran cebinde kalır...
Teşekkürler 100 beygir lik makinelerdeki özellikleri yeni se
Ride sunmaları güzel olmuş arka hidrolik kolları yağlı kalkıyor pistonlu servo pto 4 tane hidrolik çıkışını var sağdan sola almışlar ekipman söküp takması kolay olsun diye egzozu kabin çerçevesinin önüne görüşü kapanmaması için almışlar spintube hava filtresine fan aspirasyon takarak hava girişini rahatlatmislar tork bandını 1750 devirden 1250 devire çekerek düşük devirde maksimum tork ayrıyetten teker hızına bağlı bağımsız kuyruk mili asansörlü çeki sehpası kumanda kolları sağda ve el hizasında kabin açısı kelebek cam olmayisindan güzel çift kapı arka camın açılımı güzel kapatmak için tutamak koymuşlar sanruf kabine toz girmeden hava almak için güzel orta yollu işletmeler için guzel[/QUOTE)
Maksimum tork devrinin 1400devir/dakika olduğunu biliyorum.1250 devir/dakika ya indirildiğini nerede yazıyor.
2 takviye olanını aldık 3 yoktuTopram sürüngenlisini mi aldın
Pulluk yok 4lü 8 numara veya 10 numara düşünüyoruz bizdePulluğun yoksa ünlü 4lü 10 numara parça demirli olanindan tavsiye ederim ben çan lıyım bizim topraklarda çok güzel çekiyor
Biliyorum abi derentiyi 4-10 falan denicez o zaman abi bilgi verdiğin için sağol teşekkür ederim8 hafif gelir ve tekerlekleri kapamaz çünkü geniş lastik bende derenti köyünden bilirsin