tt 4 serisi bilgisi olanlar fiyat teknik özellik

Teşekkürler 100 beygir lik makinelerdeki özellikleri yeni se
Ride sunmaları güzel olmuş arka hidrolik kolları yağlı kalkıyor pistonlu servo pto 4 tane hidrolik çıkışını var sağdan sola almışlar ekipman söküp takması kolay olsun diye egzozu kabin çerçevesinin önüne görüşü kapanmaması için almışlar spintube hava filtresine fan aspirasyon takarak hava girişini rahatlatmislar tork bandını 1750 devirden 1250 devire çekerek düşük devirde maksimum tork ayrıyetten teker hızına bağlı bağımsız kuyruk mili asansörlü çeki sehpası kumanda kolları sağda ve el hizasında kabin açısı kelebek cam olmayisindan güzel çift kapı arka camın açılımı güzel kapatmak için tutamak koymuşlar sanruf kabine toz girmeden hava almak için güzel orta yollu işletmeler için guzel

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Aygün 10
Teşekkürler 100 beygir lik makinelerdeki özellikleri yeni se
Ride sunmaları güzel olmuş arka hidrolik kolları yağlı kalkıyor pistonlu servo pto 4 tane hidrolik çıkışını var sağdan sola almışlar ekipman söküp takması kolay olsun diye egzozu kabin çerçevesinin önüne görüşü kapanmaması için almışlar spintube hava filtresine fan aspirasyon takarak hava girişini rahatlatmislar tork bandını 1750 devirden 1250 devire çekerek düşük devirde maksimum tork ayrıyetten teker hızına bağlı bağımsız kuyruk mili asansörlü çeki sehpası kumanda kolları sağda ve el hizasında kabin açısı kelebek cam olmayisindan güzel çift kapı arka camın açılımı güzel kapatmak için tutamak koymuşlar sanruf kabine toz girmeden hava almak için güzel orta yollu işletmeler için guzel[/QUOTE)

Maksimum tork devrinin 1400devir/dakika olduğunu biliyorum.1250 devir/dakika ya indirildiğini nerede yazıyor.

Son düzenleme:
slm arkadaşlar 4 gün önce tt4 55 aldık en ful olanından.Kullanım olarak çok rahat,bence new holland tt4 serisi ile yeni bir çağ açtı.ilk traktörüm 65 56 tek çeker idi 2010 yılında almıştım,sonra tt serileri çıkınca onu satıp tt50 çift çeker aldım ama aradığım konforu bulamadım.şimdi tt4 aldım ve aradığımı buldum.Traktör alacak arkadaşlara tek tavsiyem tt4 serisi.

Bizde tt4.55 baktık 89 bin istedi sonra 86 bine indi bizim eski traktör e styer 8053 14 bine alırım dedi gerisi de kredi falan olucak bizde vazgeçtik case jxc55 aldık styeri 20 bine aldılar case yi de 84 de aldık casenin motor ve şanzuman Avrupa olduğu için daha iyi geldi

• Beğen
Tepkiler: kerem.donmez