Komptakt orta halli ciftciler icin ideal ister balya makinasi tak ister hafif isler yap capa gubre ilac az yakar guzel traktor vitesleri yumuşak tdd gibi degilArkadaşlar merhaba New Holland TT 75 almayı düşünüyorum. Sizce nasıl traktör şimdiden teşekkürler
Pulluk performansı nasılKomptakt orta halli ciftciler icin ideal ister balya makinasi tak ister hafif isler yap capa gubre ilac az yakar guzel traktor vitesleri yumuşak tdd gibi degil
Bizde var balyada az yakıyor. Yalnız çok seri bir traktör bayırda çok çabuk boğuluyor tt55ler aynı yükle bayırda solluyor tt4.75 i ama düzdede taksi gibi gidiyor. Bizde 4lü 12 inç pulluk var 2inin 4üyle çok rahat çekiyor. Seri 1le biraz boğuluyor. Kütahya Domaniç topraklarında böyle bayır arazi bizim buralar düz yerlerde 5li pulluğu da çeker diye düşünüyorum. 2017 de 50 saatte sadece muşur arzası verdi. Şu an 700 saatte başka bir arızası yok.Arkadaşlar merhaba New Holland TT 75 almayı düşünüyorum. Sizce nasıl traktör şimdiden teşekkürler
2 nin 4 ü seri 1 den yavaşsa eğer buçuklu değil demektir.Bizde var balyada az yakıyor. Yalnız çok seri bir traktör bayırda çok çabuk boğuluyor tt55ler aynı yükle bayırda solluyor tt4.75 i ama düzdede taksi gibi gidiyor. Bizde 4lü 12 inç pulluk var 2inin 4üyle çok rahat çekiyor. Seri 1le biraz boğuluyor. Kütahya Domaniç topraklarında böyle bayır arazi bizim buralar düz yerlerde 5li pulluğu da çeker diye düşünüyorum. 2017 de 50 saatte sadece muşur arzası verdi. Şu an 700 saatte başka bir arızası yok.