Kolay gelsin bereketli olsun . Bir sorum olacak fır firla buğday ekip üzerinden sizin tirmikla karistirsak olur mu acaba.
Bereketli olsun Allah biçmeyi nasip etsin
Kolay gelsin Gürcan bereketli olsun...
Tırmıklarımızda halka yok olsa iyi olurdu yinede işçiliğin kötü olmadığını düşünüyorumKolay gelsin bereketli olsun. Üstüne halkalı tırmık çektin sanırım. Topaçları kırıp dümdüz yapmıştır.
Bereketli olsun.
Buğdayda erkenci geççi çeşitler var.Nasip neyse odur,
Kolay gelsin bereketli olsun . Bir sorum olacak fır firla buğday ekip üzerinden sizin tirmikla karistirsak olur mu acaba.
Gel beklerim başım üstüne ama her yer lokur lokur batarsan karışmam gariban 640 çıkaramaz 75c yiGürcan kardeşim hemen halkalı tırmıkları takıp geliyorum
Yaş zaten 30 kg gözden çıkardım her yıl dörtlü pullukla ediyordum oda yakıt ve zaman kaybı. Bu sene Tırmık, kazayagi yada tırmık kullanacağım karar veremedimFazla tohum kullanmak ister.Dekara 25-30 kg arası tohum atıp, tırmık çekilir.
Son kısmı tiller olacaktı yer biraz taşlı. Kazayagi için bütün taşları yukarı çıkarıyor dediler.
Kasım- sonu ekilmeli bu sene buğdaylar cabuk gelisebilir.Kisa çok büyümüş olarak girme ihtimali var