Dün (26 ocak pazar) dekara (1000m2)17 kg.üre uygulaması yaptım.Hayırlısı ile yağmuru bekliyoruz hava titiz ama şimdilik birşey yok.Yağacak inşalllah.1 ay sonra yine dekara 15 kg. kadar ikinci bir uygulama yapmayı planlıyorum kısmetse.
tümosandan memnunmusunuz.Sıkıntı çıkartıyormu.Nekadar süredir kullanıyorsunuz.Ekli dosyayı görüntüle 44445Ekli dosyayı görüntüle 44446
Bende bugün üre işini hallettim. Dekara 20 planladık 25 geldi bereketli olur inşallah. Türkay marka gübre serpmeden çok memnunum düşünenler için fikir olsun.
tümosandan memnunmusunuz.Sıkıntı çıkartıyormu.Nekadar süredir kullanıyorsunuz.
Sonra nitrat uygulamasi yapacakmisinizDün (26 ocak pazar) dekara (1000m2)17 kg.üre uygulaması yaptım.Hayırlısı ile yağmuru bekliyoruz hava titiz ama şimdilik birşey yok.Yağacak inşalllah.1 ay sonra yine dekara 15 kg. kadar ikinci bir uygulama yapmayı planlıyorum kısmetse.
Evet sonra tane oluşumuna katkısı için yine 20 kg./dk. şeklinde son bir uygulama yapmak istiyorum.Sonra nitrat uygulamasi yapacakmisiniz
ARKADAŞLAR BUĞDAYLARIM 40 GÜNLÜK ŞU AN KARDEŞLEMEYE YENİ BAŞLAMIŞ..İLK ÜST ÜRE İÇİN ERKEN Mİ SİZCE..ATSAM KARDEŞLEMEYE ZARARI OLUR MU VEYA AZOTU GÖRÜNCE KARDEŞLEMEDEN VAZGEÇİP SAPA KALKMA TEHLİKESİ VAR MI..BİZİM BURALAR ILIMAN İKLİM....BİR DE HİÇ GÜBRE DÜŞMEYEN BİRAZ YERİM VAR .ORASI BİRAZ DAHA İNCE CILIZ GÖRÜNÜYOR KARDEŞLEME BAŞLAMAMIŞ. SADECE ORAYA MI ATSAM ....