Ankaradayim kuruya ekim 2 sinde arpa ektim üzerine 1 parmak yağmur yağdı çıkış yok henuz allahtan hayırlısı kurttan kuştan kalan bize kalir...
Ismail abi hayrabolu taraflarinda eken çok nadir beklemeni tavsiye ederim çok kurak yedili çizellerin bacakları yamuluyor goblelerin yatakları dağıliyor tek çeker motorların yapacaği iş değil zaten aralık ayına kadar süre var biz beklemedeyiz..Konu şahane bir konu ben de kararsız kaldım iyi oldu açıldı bu konu, özellikle Trakyalı arkadaşların görüşlerini bekliyorum..
Ne yapalım: kurağa ekelim mi, yoksa yağmur bekleyelim mi?
Gürcan, tereddütüm devam ediyor ama pazar günü ekim yapmayı düşünüyorum. Bizim taraflarda tohum yatağı hazırlığı başladı. Hatırlarsanız Tiller çekmiştim zaten, aysan da çekip son hazırlıkları tamamladım. Yağmur üstüne yağsın artık, nadas yaparım o zaman daIsmail abi hayrabolu taraflarinda eken çok nadir beklemeni tavsiye ederim çok kurak yedili çizellerin bacakları yamuluyor goblelerin yatakları dağıliyor tek çeker motorların yapacaği iş değil zaten aralık ayına kadar süre var biz beklemedeyiz..
Hatırladım Az tav vardır senin yerlerde ve yumuşaktı tahminim ekersen üstüne 3-4 gün sonra yağmur yağsa süper olur ve çıkar hayırlı ekimler hava durumunu iyi ayarla fotoğraf çekmeyi unutma 640ı da fazla yorma abi kolay gelsinGürcan, tereddütüm devam ediyor ama pazar günü ekim yapmayı düşünüyorum. Bizim taraflarda tohum yatağı hazırlığı başladı. Hatırlarsanız Tiller çekmiştim zaten, aysan da çekip son hazırlıkları tamamladım. Yağmur üstüne yağsın artık, nadas yaparım o zaman da