Axial atma oldurmez benim bugdayda cikti attirbut attim 10gün önce daha oldurmedi bekliyorum cok zor bir ot
Bu tür ilaçlar biraz geç çalışıyor diye biliyorum
Axial atma oldurmez benim bugdayda cikti attirbut attim 10gün önce daha oldurmedi bekliyorum cok zor bir ot
Arpa da bromus türleri (püsküllü çayır) otu ile sezon içerisinde mücadele edeceğin bir ilaç yok maalesef, al şu ilacı at diyenlerede kulak verip masraf etme boşa, Ekim sonrası Hammer uygula sonbaharda epey bi bastıracak tır bromus u...Arpada brom otu var enforjer uyguladım hiç fayda etmedi.Brom otu ile mücadele eden varmı.Hangi ilacı uyguladınız.
Kelt, tek geçerim. Şimdi dr exum tarkimin kök boğaz ilacı, maxfolli ve sinek ilacı. Bir parçamın köşelerinde vardı onlarada topik atmıştım karaçimin erken döneminde. Onlarda ölmüş.
Karaçimi kesinlike yapan yerlerde biz de kullandık. Ama kurak yıllarda kelt pek işlemiyor gibi geldi bana.Kelt, tek geçerim. Şimdi dr exum tarkimin kök boğaz ilacı, maxfolli ve sinek ilacı. Bir parçamın köşelerinde vardı onlarada topik atmıştım karaçimin erken döneminde. Onlarda ölmüş.