Duet super i geçen sene arpada ( bayrak yaprak döneminde ) yaprak lekesi için atmıştım ama maalesef hiç faydasını görmedim. Sen daha önce kullandın mı ? İlacı uygularsan da muhakkak takipte kal derim.Lintur ve axial atım..Arpalarda ay sonuna kadar duet super atıcam yaprak leke hastalığı yavaştan başlamış.
Axial atma oldurmez benim bugdayda cikti attirbut attim 10gün önce daha oldurmedi bekliyorum cok zor bir otArpada brom otu var enforjer uyguladım hiç fayda etmedi.Brom otu ile mücadele eden varmı.Hangi ilacı uyguladınız.
Evet doğru diyorsun zira ziraatcıda aynını söyledi.Güya brom otunu öldüren ilaç yokmuş.Axial atma oldurmez benim bugdayda cikti attirbut attim 10gün önce daha oldurmedi bekliyorum cok zor bir ot
axial ve lancelot karışım olarak mı uyguladınız?10 gün önce Axial ve lancolet uyguladim.onumuzdeki yagisli donemden ciktigimiz gibi kök boğaz astranova ninagnopwer ve gubretas çinko uygulaması yapacağız nasipse.
MIKADO 85WGEvet doğru diyorsun zira ziraatcıda aynını söyledi.Güya brom otunu öldüren ilaç yokmuş.
Tamam da benim buğday değil arpa maalesefMIKADO 85WG
WHEATER [emoji769] 45 OD
ruhsatlarında buğdaydaki broma etkili olduğu yazıyor. ziraatciniz yanlış bilgi vermiş.