Ynt: Trakya(Çorlu) Tarım Fuarı 2009 Artrak Superline Standı...!!!
herşeyin hayırlısı bu türk milleti bilmeyince uyduruyor sonuç kendini kandırıyor buralarda hiç görmedim varmı kullanıcısı acabaersanakyai link=topic=24854.msg204221#msg204221 date=1250190035' Alıntı:Açıkçası kimseye tavsiye etmem. Yarış Kabin firmasında, bu traktörlerin kabinlerinin imalatını gördüm. Yarış, tam anlamıyla bir kabin üreticisi olmasına rağmen, bu markanın kabinlerinin bile birçok alt parçası çinden geliyordu. Yarış ' ta sadece montajı yapılarak Çankırı ' ya gönderiliyordu. Zaten inceleme fırsatı bulanlar, parça kalitesini gözleriyle görmüşlerdir.
Vites geçişleri konusunda da Nail ' e katılıyorum. 4 ana vites zor da olsa geçiyor ama takviye viteslerini hiç takamadım.
Ayrıca fuarda standlarını ziyaretim sırasında stand görevlisi arkadaşların traktörleri hakkındaki bilgileri beni epey şaşıttı:
Katalog dağıtan görevli, traktörün Ankara Sincan ' da üretildiğini söyledi. Ben 'Çankırı Çerkeş olmasın' deyince hata yaptığını anladı.
Diğer görevliye traktörün önündeki YTO simgesini sordum. 'YTO, çin traktör markası değil mi?' soruma görevlinin verdiği cevap çok ilginçti. ' Çin ile bir alakamız yok. YTO, Yeni Türkiye Otomotiv anlamına geliyor, ama Japon ortaklarımız var' dedi. Ön dingilin carraro olduğunu söylediler ki kesinlikle değil.