Topram togumu nereden tehmin ettin ?Lg Avenue 25 ekim tarihinde ekim yapıldı. Tabanda 20.20 gübre dekara 20 kg olarak. Ekim öncesi 2 kg dekara humik asit uygulaması var .
Maşallahı var, kaç dönüm ektiniz?Lg Avenue 25 ekim tarihinde ekim yapıldı. Tabanda 20.20 gübre dekara 20 kg olarak. Ekim öncesi 2 kg dekara humik asit uygulaması var .
Çok ekemedik tohum kısıtlıydı bir kaç parça yere ektik bakalım takipteyiz güzel bir çeşite benziyor.Maşallahı var, kaç dönüm ektiniz?
Merhaba falado ekimine devam mı ekili varsa anlık durumu nedirFalado geçen yıl 47 dekar yer ektim, 31 ton mal çıkardık. Hamza da ona yakın ama kilosu biraz daha altında kaldı nisan ayındaki dondan çok etkilendi hamzada sonradan topladı. Diğer tüm çeşitlerin çoğuna don vurdu, ama en iyi sonucu bu çeşitten aldık, borsa verileride 78 hektolitre, 14 protein olarak ölçtük, diğer çeşitlere göre bizi memnun etti önümüzdeki senede baya bir bölgede ekeceğiz. Kurak seneye dayanıklı bir çeşit ve hastalıklarada dayanıklı gözlemlediğimiz bu.
Merhaba falado ekimine devam mı anlık ekili varsa ise durumu nedirFalado geçen yıl 47 dekar yer ektim, 31 ton mal çıkardık. Hamza da ona yakın ama kilosu biraz daha altında kaldı nisan ayındaki dondan çok etkilendi hamzada sonradan topladı. Diğer tüm çeşitlerin çoğuna don vurdu, ama en iyi sonucu bu çeşitten aldık, borsa verileride 78 hektolitre, 14 protein olarak ölçtük, diğer çeşitlere göre bizi memnun etti önümüzdeki senede baya bir bölgede ekeceğiz. Kurak seneye dayanıklı bir çeşit ve hastalıklarada dayanıklı gözlemlediğimiz bu.
Falado olmazmı çok var ondan nazar değmesin maşallahı var, soğuktan hastalıktan don kırağı hiç etkilenme yok yola devam ediyor. Beslemeye devam ediyoruz. Bugün çektim fotoğrafı.Merhaba falado ekimine devam mı anlık ekili varsa ise durumu nedir
Maşallah Allah bereketini versin ekim programını nasıl yapıyorsunuz hangi aylarda veya bitkinin durumuna göre sırasıyla uygulamanız nelerdir dekar başına kac kg verim alıyorsunuzFalado olmazmı çok var ondan nazar değmesin maşallahı var, soğuktan hastalıktan don kırağı hiç etkilenme yok yola devam ediyor. Beslemeye devam ediyoruz. Bugün çektim fotoğrafı.
Bu yıl verim nasıldıNemere eken başka buğday ekmez bu sene 580yapti
BU İKİ ÇEŞİTTEN BU YIL NE KADAR ALDINIZ HOCAM...Lg Avenue ve Falado bu çeşitlerden yine devam edicez.
Hamza maden ve falado soğuk ve hastalığa dayanıklılık olarak nasıl siralarsinizFalado geçen yıl 47 dekar yer ektim, 31 ton mal çıkardık. Hamza da ona yakın ama kilosu biraz daha altında kaldı nisan ayındaki dondan çok etkilendi hamzada sonradan topladı. Diğer tüm çeşitlerin çoğuna don vurdu, ama en iyi sonucu bu çeşitten aldık, borsa verileride 78 hektolitre, 14 protein olarak ölçtük, diğer çeşitlere göre bizi memnun etti önümüzdeki senede baya bir bölgede ekeceğiz. Kurak seneye dayanıklı bir çeşit ve hastalıklarada dayanıklı gözlemlediğimiz bu.