Ynt: Traktörün Pulluğuna Takılan Tarih..
aynen ali. tarlayı ekerken radyodan duydum. geçen akşam arkadaşlarla yeni iş fikirlerini tartışıyorduk.
arkadaşın birisi evlilik proğramlarından etkilenmiş. evlendirme bürosu açalım dedi. iyi para var bu işte dedi. benim fikrimde gergedan çiftliği kurmak üzerineydi. 2 iş fikride güzel. para kazandıracak bir iş.
bu işlere girersek sitede bekar arkadaşta kalmaz.
Ali SARAÇ link=topic=60379.msg658618#msg658618 date=1354730348' Alıntı:hayırdır abi radyoda sürekli reklamı dönen bi gergedan var hap boynu bükük gezmeyin mahallenin çakı gibi delikanlısı olun gögsünüzü gere gere köyde kahvede gezin falan diyo gecede 3 5 yetmedi 6 inanmazsanız deneyin falan diyo .. yer sürerken radyoda dinledim öldüm gülmekten .. bu gergedan boynuzundan yapılıyomu$ oda:d ordan mı duydun pahalı oldugunu sende radyodan
aynen ali. tarlayı ekerken radyodan duydum. geçen akşam arkadaşlarla yeni iş fikirlerini tartışıyorduk.
arkadaşın birisi evlilik proğramlarından etkilenmiş. evlendirme bürosu açalım dedi. iyi para var bu işte dedi. benim fikrimde gergedan çiftliği kurmak üzerineydi. 2 iş fikride güzel. para kazandıracak bir iş.
bu işlere girersek sitede bekar arkadaşta kalmaz.