Kardeş; Çok büyük geçmiş olsun, Allah başka kaza bela yaşatmasın. Amcanıza da Allah acil şifalar versin.
geçmiş olsun Allah şifasını versin...Allah herkesten razı olsun amcam daha da ıyı malesef çiftci lik böyle birşey diğer amcam kalan tarlaları sürmeye gitti
Geçmiş olsunArkadaşlar amcam motoru devirdi şükür kendini rabbim korumuş hastaneye aldık
Abi rops taktırmamışsınız bence büyük hata yapıyorsunuz.Arkadaşlar traktör yapıldı geldi yeterki cana gelmesin demir vb parayla geri yerine geliyor Allah korusun can geri gelmiyor kaput ufak tamirat gördü depo değişti çamurluk orjinal bulundu değiştirildi ufak tefekler alındı ön çerceve değişti 5 bin lira para harcandıEkli dosyayı görüntüle 51544Ekli dosyayı görüntüle 51545
Amcamın durumu ıyı abi yavaş yavaş yürümeye başladı sağol abiTekrar gecmiş olsun Ufuk , amcayın dırumu nsl .
Rops demiri taktıracagız Nevşehir den alacak amcam şimdilik traktörle bir iş yok zaten Ekim var sadeceAbi rops taktırmamışsınız bence büyük hata yapıyorsunuz.
Gardaşım pazar günü sizin köye bizim bir tanıdık var o gelecek ümüt dayım da olacak da baban az yardımcı olabılır mı bin dekar yer kiralamayı düşünüyor bunlarda ben gelecektim işim var belki yınede gelirimAğbi çok geçmiş olsun.Önemli birşeyi yoktur İnşallah.Bu aralar böyle olayların sayısı arttı etrafta.Çok dikkat etmek lazım.Acil şifalar diliyorum.
Yardımcı olur tâbi zaten gardiyanla babamın yanına giderler, bende ararım babamı ağbi.Gardaşım pazar günü sizin köye bizim bir tanıdık var o gelecek ümüt dayım da olacak da baban az yardımcı olabılır mı bin dekar yer kiralamayı düşünüyor bunlarda ben gelecektim işim var belki yınede gelirim
çok geçmişş olsun hemşerimGardaşım pazar günü sizin köye bizim bir tanıdık var o gelecek ümüt dayım da olacak da baban az yardımcı olabılır mı bin dekar yer kiralamayı düşünüyor bunlarda ben gelecektim işim var belki yınede gelirim
Sağol abiçok geçmişş olsun hemşerim