Traktörlerde anlık yakıt tüketimi gösterilse daha iyi olmazmı ?

Arkadaşlar, Abiler foruma fazla giremiyorum okuyorum çalısıyorum iş güç vs. konu açıyorum ilgilenemiyorum kusura bakmayın.
Araba kullanırken anlık tüketimi açarak 100 km ye kaç litre yakıt yaktığını falan öğrenebiliyoruz. peki bu traktörlerde olsa çok iyi olmazmı ? kilometreye olarak kıyaslanamaz fakat anlık olarak kaç gram yakıt yakıldığını gösterge panelinden bize iletse bizde ona göre uygun vites devir i buldururuz. Daha verimli işçilik çıkarırız. enjektörlere giden mazot a bir düzenek sayesinde kendimiz ölçemezmiyiz ek bir düzenekle ?
Claas arion 410da mecvut aşağıdaki linkteki videonun ortalarinda bahsediyorum.

Deponun saçla birleştiği yere elektronik tartının ağırlık sensörünü yerleştrip ekranını da kabin içine monte edersek hassas yakıt azalmasını ölçebiliriz belki

Guzel olur aslinda hangi viteste kac devirde ne kadar yakit tuketiyoruz anlik gorebilsek super olur.Ona gore en az yakit tukettigimiz devirde kullanabiliriz.

Traktörün yakıt emiş hortumuna ve geri dönüş hortumuna birer dijital sayaç yerleştirilirse, saatlik ve dakikalık yakıt tüketimini öğrenmek mümkün olabilir. Tabi bunu kendi gözlemlerinizle manuel olarak hesaplayacaksınız. İsterseniz eğer bunu biraz daha geliştirebilirsiniz.

Arabamda anlık ve ortalama yakıt tüketimi var bence hiç önemli değil , bakmak bile istemiyorum .ben hesabı kendim yapıyorum ne kadar maxot koydum kaç km gitti, traktördede saatlik hesap yapıyorum tüm gün çalışınca çıkan sonucu dönüme vuruyorum .