traktörle yaptığınız çılgınlıklar nelerdir

Ynt: traktörle yaptığınız çılgınlıklar nelerdir

valla bizde motoru aldıgımız ilk gün hasattayız babam motoru istop ettirdi ben elfireni bi çektim gacırtttt lastik asındırdım babam kızdı he bide babamla ben bide mercedes tam hatırlayamayacam balya yüklemeye bizim 2.dama gittik kışındı 2009 yılında kamyan kaldı yokuştu içeri çamurda olnca çıkmadı motoru getirdik alt çekiye taktık kamyonu tek motor zorla cıkardık kamyon geri gidiyo babm inatla çekiyo motor yerinden kıpırdamıyo sonra bir abimiz bindi mf + mercedes dedik mfye bi zorladık çıkardık

Traktörü şaha kaldırıyom arkada ağır bi şeyler olunca en çok bu hoşuma gidiyo yalnız akslar kırılacak diyede korkmuyo değilim:):)birde bu sene odun kesiminde odunu yükledik 2 3 ton arası yukarıda peygamber vitesine taktım traktör hızlandı :) amcama bu zor durur dedim frene basıyorum ama nafile :)artık iyice yüklenmeye başladım baktım durmayacak:) bizim köyün yolunu 5 10metre geçince anca durdum:) sonraki seferlerde sakin sakin geldim:)

arkadaşın traktörün tekerlerinden üstüne çıkmak karda drift yapmak (sıfır çizmek değil)önünü kaldırıp yürümek (arkada ağır bişey varken) vs......