TRAKTÖRDE EN ÇOK OLMASINI İSTEDİĞİMİZ DONANIMLAR

En önemlisi yol vitesi. Malum, memlekette araziler parçalı ve yakıt pahalı. Tarladan tarlaya gezerken yakıttan tasarruf için yol vitesi büyük ihtiyaç.

İkmal olmasın neyle çalışıyorsa çalışsın bol bol sürelim anasını satim.

Ağırlık demiri tak Nail emmi lastiğe su bas olmadı gem ver tekerlerden ;)

Bu akşam üstü pulluk demirlerini yeniledim, yarın patinaj devam ederse, Gold tan 1 er adet ağırlık transferi yapıcam krala olmazsa; Kralın sıfır lastikleri Golda transfer etcez,
Ufukta; 4x4 görünmüyor, 70 yaşında babam bile, Tek çekersin, çok şekersin :( diyebiliyor.

Bu akşam üstü pulluk demirlerini yeniledim, yarın patinaj devam ederse, Gold tan 1 er adet ağırlık transferi yapıcam krala olmazsa; Kralın sıfır lastikleri Golda transfer etcez,
Ufukta; 4x4 görünmüyor, 70 yaşında babam bile, Tek çekersin, çok şekersin :( diyebiliyor.

Bak gördün mü Nail emmi hem fikiriz ağırlık lazımsa erguttan sökem 2 tane gönderem 4x4 daha ilerde şeker yemeye devam :)