Traktörcü Kız - GrassWoman [2015]...!!!

Ynt: Traktörcü Kız - GrassWoman [2015]...!!!

Bizim hanımlarda biraz örnek alsalar keşke, bizim hanımlar lüks yaşamı örnek almayı çok seviyorlar biz eşidiz avrupada hanımlar şöyle özgür böyle rahat diye yaygara koparıyorlar ancak iş çalışmaya gelince ' ' yaa ben mi yapacağım ıığğğğğ... ' ' bununla bir yere varılmayacağını inşallah anlarlar ama bir sorun daha var traktörü versen ellerine akşama direksiyonla eve gelmeleri bile mucize olur. MF içinde bulunmaz reklam olmuş hani.

Hayatta evlilikte en önemli konu doğruluk dürüstlük , bencillikten uzak durmak , eşine kendini anlatabilmek ve onu anlayabilmek bu her konuda böyle hatta öteki işte bile

Biz biraz daha yaşlandık bakışımız farklı tabi eş çiftçinin en büyük yardımcısı o saygı duymazsa çiftçinin işi ileri gitmez .

Ama yukarıda dediğim gibi yine iş erkekte vazifeyi maddi manevi her yönü ile iyi yapınca karşılığını alır insan , traktörde kullanır hayvanda bakar her konuda yardımcı olur , yüce mevlam heppinize gönlünüze göre en hayırlısını versin .

' Ahmet ARSLAN ' link=topic=86505.msg1036920#msg1036920 date=1448039623' Alıntı:
Bu baya acemiymiş Ömer diğeri işin kurdu olmuştu. :D Paylaşım için tşk....
Aynen Ahmet :)

muhammet63 link=topic=86505.msg1037308#msg1037308 date=1448131268' Alıntı:
Ömer bey bu videolarla gençleri çiftçiliğe mi çekiyorsunuz. Ne yapıyorsunuz. Neyse şimdi ' kertenkele' başladi sonra videoyu izlerim. Herkese iyi akşamlar.
Gençler Zaten Çiftçiliğe Kendiliğinden Giriyorlar. Da 'Türk Kızlarının Çoğunluğunun Çiftçiliğe İğrenç Bişeymiş Gibi Bakmaları Mevzusunu Değerlendiriyoruz Kendimizce, Kendi Aramızda.' Diyelim...

ismail_17 link=topic=86505.msg1037316#msg1037316 date=1448132920' Alıntı:
Hayatta evlilikte en önemli konu doğruluk dürüstlük , bencillikten uzak durmak , eşine kendini anlatabilmek ve onu anlayabilmek bu her konuda böyle hatta öteki işte bile

Biz biraz daha yaşlandık bakışımız farklı tabi eş çiftçinin en büyük yardımcısı o saygı duymazsa çiftçinin işi ileri gitmez .

Ama yukarıda dediğim gibi yine iş erkekte vazifeyi maddi manevi her yönü ile iyi yapınca karşılığını alır insan , traktörde kullanır hayvanda bakar her konuda yardımcı olur , yüce mevlam heppinize gönlünüze göre en hayırlısını versin .
Aynen Öyle İsmail Abi, Katılıyorum.

Ömer lise son sinifda sanat bölümüne gectim, sinifta 2 erkek 14 kiz vardi ,bayan ögretmen herkese babasi ne is yapiyor diye soruyordu
Sira bana geldi Ciftci dedim ögretmen dahil kizlarin hepsi suratima öyle bir bakti ki bir an acaba yanlis birseymi söyledim diye tereddüt ettim
Babam mafya desem herhalde bu kadar asagilanmazdim. yillar geciyor ama insan unutamiyor iste

Aspir link=topic=86505.msg1037369#msg1037369 date=1448140888' Alıntı:
Ömer lise son sinifda sanat bölümüne gectim, sinifta 2 erkek 14 kiz vardi ,bayan ögretmen herkese babasi ne is yapiyor diye soruyordu
Sira bana geldi Ciftci dedim ögretmen dahil kizlarin hepsi suratima öyle bir bakti ki bir an acaba yanlis birseymi söyledim diye tereddüt ettim
Babam mafya desem herhalde bu kadar asagilanmazdim. yillar geciyor ama insan unutamiyor iste
xxx hektar alanda tarımsal faliyet gerçekleştiriyor gibi süsleseydin abi :D
gerçi bizde oda yok en nefret ettiğim şeydir o yüzden meslek sormaları

Aspir link=topic=86505.msg1037369#msg1037369 date=1448140888' Alıntı:
Gururla Söylemek Lazım Aslında. Cümlesinden Önce Milletimizin Gurur Duymaları Lazım Çiftçilerle, Bizlerle. Normal Statüdeki Çoğunluk Açısından Sıkıntı Yok Ama Şu Elit Diye Adlandırılan Kesim Çiftçi Deyince Sanki Aşağılık Bir Meslekmiş Gibi Tavır Takınıyorlar Ya, Tav Oluyorum. Tabi Bu Meseleyi Özellikle Kızlar Daha da Abarttığı İçin Burda Bunu Konuşup, Sözde Yabancı Çiftçi Kızlar Hakkında Geyik Yapıyoruz Artık Bizde :)

Bu Arada Şu Fotoğrafı Paylaşmak İstedim.

Türkiyede yakın gelecekte çifçilik 80-90 milyonluk nüfus içinde 700-800 bin kişinin faaliyet alanı haline gelecek çünki küçük çifci her geçen gün dahada batıyor, zengin dahada zengin oluyor. Bu dönüşüm tamamlandığı zaman avrupada olduğu gibi çifliklerin önünde ferariler olacak işte o zaman çifcilik baştacı olacak ancak arazi sahipleri hariç herkez işçiden başka bişey olamayacak. Şuan ülkemizde uygulanan tarım politikalarına derinlemesine bakarsanız bu işin devlet eliyle yapıldığını açıkca görürsünüz. Bizim halkımız kapitalizmin vahşi yüzünü görmeye yeni başladı daha çok acılar çekecek hizmet sektörü yeterince güçlendiği zaman köylerin çoğu zaten boşalmış olacak.

omerfarukkoc link=topic=86505.msg1037406#msg1037406 date=1448150852' Alıntı:
Gururla Söylemek Lazım Aslında. Cümlesinden Önce Milletimizin Gurur Duymaları Lazım Çiftçilerle, Bizlerle. Normal Statüdeki Çoğunluk Açısından Sıkıntı Yok Ama Şu Elit Diye Adlandırılan Kesim Çiftçi Deyince Sanki Aşağılık Bir Meslekmiş Gibi Tavır Takınıyorlar Ya, Tav Oluyorum. Tabi Bu Meseleyi Özellikle Kızlar Daha da Abarttığı İçin Burda Bunu Konuşup, Sözde Yabancı Çiftçi Kızlar Hakkında Geyik Yapıyoruz Artık Bizde :)

Bu Arada Şu Fotoğrafı Paylaşmak İstedim.
ömer kardeşim valla bu aşagılama işinde kızı erkegi yok bence bu şehirde yaşayanların cogu çifçiye ve köyde yasayanlara asagılayan gözlerle bakıyorlar nedendir bilinmez volkan abinind dedigi gibi lisede okudugum zamanlarda bile çiftçi çocuguyum yada köyde yasıyorum dedigim zaman bile arkadaş ortamında bana karsı belli belirsiz bi tavır takınılıyordu en son gecen sivasta işim vardı gittim tekrar gelmek için otobüse bindim otogara geliyorum iki kişi kendi aralarında sohbet ediyolar kulak misafiri oldum adamlar çiftçiyi öyle bi yerden yere vurdular ama ne insanlıgımız ne kabalıgımız görgüsüzlügümüz yatarak bedavan calısmadan gecindigimiz devleti yiyip bitirdigimiz daha neler neler cevap verim dedim konusmalarına bakınca degmez dedim yoluma gittim :)

kadın karbüratör diyene kadar benzinli olduğunu bile anlamamıştım :D
bu kadın sanayiye dükkan açsın hergün bozmazsam traktörü :D
lan kapağa taşlama bile yaptı karı yuh arkadaş ya biz ahmet ustaya söktürüp mehmet ustaya taşlama yaptırıyoz :D

FatihEFE link=topic=86505.msg1040149#msg1040149 date=1448815280' Alıntı:
tamirinden anlayan var yahu
sürmek mesele değil bizim ailede sürmeyen daha az da tamirine girişmek tebrik edilesi

https://www.youtube.com/watch?v=unVf8a0bgRo

Tamir mi? Hatun üst kapak taşladı ne tamirinden bahsediyon ? :D
Motor meslek lisesi mezunu olsa gerek :D
bide hatun o kadar söktü taktı gömlek baştan sona bembeyaz :eek: Aşık oldum :D :D İstemeye Gidek Mi? :D