traktör

Ynt: traktör

fiatçı emre link=topic=62844.msg703791#msg703791 date=1361123875' Alıntı:
ekipman 250 kg ama uyguladığı baskı çok fazla
olurmu 250 kg.. 50 kg o kazayağı trakkulup sitesinde birkaç arkadaşa fizik kurallarını anlatmak inandırmak çok zor mf ford yazıyosa çeker hile yoktur kural 1 :D o 398 jant içi kaç ağırlık var belli değil lastiklerinde su olma ihtimalide var tümosanı çekmesi imkansız motoru büyük gösteren lastikleri kaportası yüksekliği bunları at kenara 265 mf gibi kalmassa 398 :D

Türkiye Cumhuriyetinde 398 mf kadar güzel tutulan iyi çeken sessiz çalışan az arıza yapan bi traktör daha varmı. kullanmıyorum ama yiğidi öldür hakkını yeme.

yok önleri bağlasaymış yok şöyleymiş yok böyleymiş.muhabbete bakarmısın !!!!!!!!!!!!!!heyyy site yöneticisi kardeşler.şu siteye azcık kalitesini arttırma zamanı gelmedimi?lütfen biran önce bu muhabbet leri bitirin.

iskender link=topic=62844.msg703966#msg703966 date=1361143756' Alıntı:
yok önleri bağlasaymış yok şöyleymiş yok böyleymiş.muhabbete bakarmısın !!!!!!!!!!!!!!heyyy site yöneticisi kardeşler.şu siteye azcık kalitesini arttırma zamanı gelmedimi?lütfen biran önce bu muhabbet leri bitirin.
Kesinlikle haklısın. Böyle konulara kilit vuralım.

iskender link=topic=62844.msg703966#msg703966 date=1361143756' Alıntı:
herkes sizin gibi düşünmüyor.birileri bişeyleri merak ediyor soruyor araştırıyor tartışıyor.ne için bu site bunun için.bölümün ismine dikkat et bak ne yazıyor Muhabbet&Teknik Bilgiler. buraya merak ettiği bişeyleri insanlar yazmayacaksa ara sıra böyle konularla heyecan olmayacaksa ne yapsın siteye girip. bu kadar monotoncu olmayın.varsa bildiğiniz söyleyin insanlar faydalansın yoksa okuyun geçin. uyy-*s

TOZLULU link=topic=62844.msg703981#msg703981 date=1361171762' Alıntı:
herkes sizin gibi düşünmüyor.birileri bişeyleri merak ediyor soruyor araştırıyor tartışıyor.ne için bu site bunun için.bölümün ismine dikkat et bak ne yazıyor Muhabbet&Teknik Bilgiler. buraya merak ettiği bişeyleri insanlar yazmayacaksa ara sıra böyle konularla heyecan olmayacaksa ne yapsın siteye girip. bu kadar monotoncu olmayın.varsa bildiğiniz söyleyin insanlar faydalansın yoksa okuyun geçin. uyy-*s
aynen katılıyom bu siteyi kalitesiz bulanların ne işi var burda yabancı siteleride gezdim ama böyle traktör çiftçilik hakkında paylaşım bilgi v.b veren site yok...

fiatçı emre link=topic=62844.msg703770#msg703770 date=1361121933' Alıntı:
gelde bunu masseyciye anlat işte :D

Yav arkadaşım. Sen dt traktörsün sen önleri bağladığında bende hidroliği sonuna kadar kaldıracağım. Onu yaptıktan sonra benim 265 yükü arkasına alıcak ve kısa halat olacağı için senide etkileycek bu durum. Zaten çapraz traktör 65 46 DT pedal bile yok çapraza düştüğü gibi şansını kaybedersin ;)

sen hala gizli palet olayına inanıyosun sanırım ama palet yok lastik o altındakiler gücünü aşan biyerde tutunamaz ve eşmeye başlar ve emin olki 6546dt 265in gücünü aşıyo ;)))))))

fiatçı emre link=topic=62844.msg704890#msg704890 date=1361293042' Alıntı:
sen hala gizli palet olayına inanıyosun sanırım ama palet yok lastik o altındakiler gücünü aşan biyerde tutunamaz ve eşmeye başlar ve emin olki 6546dt 265in gücünü aşıyo ;)))))))

Ben anlatamıyorum galiba. Tamam benim motordan daha güçlü olabilirsin 3 hp kadar ama çekişmede hp nin bi faydası yok noo*-*- bunu sende gayet iyi biliyorsun 85 in çekişmesinde. Önemli olan çalışan tekerlere binen ağırlıktır. Hidrolik yapında benim arka tekerler nasıl yapışacak yere sen görürsün o zaman. ;) sop-*-sa sop-*-sa

dönen teker gücü arttırmaz sadece gücü dağıtır ayrıca römorka pelivan yapmıyon arkanda asılan bi dt var ya çekilirsin yada takla atarsın :S :D :D :D :D

fiatçı emre link=topic=62844.msg704897#msg704897 date=1361293669' Alıntı:
dönen teker gücü arttırmaz sadece gücü dağıtır ayrıca römorka pelivan yapmıyon arkanda asılan bi dt var ya çekilirsin yada takla atarsın :S :D :D :D :D

Dt mi ? zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s zuha-*-s Lan ben ona dt demem ki sonuçta zoru gördümü 2 tekere düşüyo yani düzünden bi farkı yok evlat zuha-*-s

sende tek tekersin be gülüm daha çalışan bi pedalın yok ayrıca önden asılmanın faydasıda göz ardı edilemez eyer traktörden anlıyosan bunuda bilirsin :D güçç*-*

fiatçı emre link=topic=62844.msg704906#msg704906 date=1361294013' Alıntı:
sende tek tekersin be gülüm daha çalışan bi pedalın yok ayrıca önden asılmanın faydasıda göz ardı edilemez eyer traktörden anlıyosan bunuda bilirsin :D güçç*-*

Frenlerle ayarlycaz be aslanım :8 Zaten arkalara eşit ağırlık bindikten sonra benimkiler atmaz sen rahat ol ;) grin-*-s Neyse uzatma konuyu yaza kısmet olursa bağlayıp ondan sonra konuşuruz anlş-*s

54_lift_o_matic link=topic=62844.msg704927#msg704927 date=1361294704' Alıntı:
265 s de patinaj kılıdı yok mu?

65 46 DT patinaj kılıdı yok mu ?

yoksa ıkısındede mı yok yoksa ıkısındede var mı ? :S

65 46 dt de patinaj pedalı yok 265 te pedal var ama aktif değil çalışmıyo yani