Teşekkür ederim. Allah daha iyilerini size de nasip etsin.
2008 model, kısa mesafe yollarda kullandık, 81 kw, 150 n.m. torklu benzin+LPG li bir araç.
Uzun yolda kullanmadık, deneyim edindik diyemeyiz.
Hayirli olsun hocam iyi gunlerde kullanin
Teşekkür ederim. Allah daha iyilerini size de nasip etsin.
2008 model, kısa mesafe yollarda kullandık, 81 kw, 150 n.m. torklu benzin+LPG li bir araç.
Uzun yolda kullanmadık, deneyim edindik diyemeyiz.
Doğan SLX 1.6 i.e. 60 kw, 125 n.m. 2000 devir max tork, 3500 devir max güç, 3800 devir max motor devridir.Hayırlısı olsun hocam, Avensis kaç model, memnun musunuz?
kesinlikle doğru söylüyorsunuz ben 180 dönüm arazi işliyorum 768 steyr kullanıyorum 4 pulluk takıyorum hiç bir sıkıntıda yaşatmıyor. ayrıca yakıt konusunda da harika bir traktör. tavsiye ederimCemal illaki 240 mı olacak, 8053 steyrler 20 liralara var az yakar yoldada iyi gider , iyi bi traktördür bende bikaç sene önce 90 model 8073 vardı çok ax yakardı ince teker sebze arasına girer 53 ler bi tık daha dardır iyi bi motordur.
Kullananlar biliyor, steyr iktisatlı kullanışlı bi motordur, hidrolik kolların gücü çoğu traktörde yoktur, .kesinlikle doğru söylüyorsunuz ben 180 dönüm arazi işliyorum 768 steyr kullanıyorum 4 pulluk takıyorum hiç bir sıkıntıda yaşatmıyor. ayrıca yakıt konusunda da harika bir traktör. tavsiye ederim