geçmiş olsun marka model nedirbizimde dün akşam traktörümüz durup dururken yandı kısa devre oldu sanırım sistem sigorta da atmadı sanırım . yagmur da yagınca bir yeri kısa devre yaptı sanırım.Plastik olan her yeri yakmış, ön teker koltuk, gögüslük , arka depoya kadar gelmiş onu de eritmiş. Kısa sürede nasıl o kadar ilerledi anlamadım.
çiftlik sigortası kapsamıyor sanırım traktörün kaskosu olması gerekiyor.
poliçenizi okuyun traktör kaskoları özellikle kundaklama veya kaza olmadıkça kendi kendine çıkan yangınları kapsamıyor polizenizi okuyun derim.KASGO ÖNEMLİ 2019 JD5105M E 1400 GİBİ Bİ FİYATA YAPTIRMIŞTIM YANLIŞ HATIRLAMIYORSAM. GEÇMİŞ OLSUN.
Ilk sahibi benim td110d elektrik sigortasında sorun olmuş kısa devre yapmış marş kontak gösterge panelinden duman ve kablo yanıkları tespit etti garanti garanti tarafından ödenecekFoto varmi ilk sahibimisiniz yani iptal edilen sigorta vs veya uygun amper uzerinde takili sigorta varmi kutuyu kontrol etttiniz mi
Sevindim garantinin karsilamasinia kac modeldi.Forumda cevrede gordukce artik akü kutup basini sökerek birakiyorum traktörü en kisa zamanda sarter tarzi bisey takicam.bide eski fiat var onun kablolar pesisan ama yanacak biyeri yok heryer saç metal onda kafam rahatIlk sahibi benim td110d elektrik sigortasında sorun olmuş kısa devre yapmış marş kontak gösterge panelinden duman ve kablo yanıkları tespit etti garanti garanti tarafından ödenecek