Traktör Tavsiyesi

SDF grubu traktörlerle hiç ilgilenmiyorum, Deutz çok başımızı ağrıttı. Zetor un bölgemizde servisi falan yok zaten hiç tutulmadı
hocam mf 54xx serisi ikinci elleri sizin işinizi çok rahat görecektir.
zaten marka ve güc tercihinize bakarsak çok yaygın ve güçlü traktör arıyorsunuz.
bizim burada 100dekar pancarı işleyen kimsede bu saydığım traktörler yok.
pancar harici ağır işte yok.

hocam mf 54xx serisi ikinci elleri sizin işinizi çok rahat görecektir.
zaten marka ve güc tercihinize bakarsak çok yaygın ve güçlü traktör arıyorsunuz.
bizim burada 100dekar pancarı işleyen kimsede bu saydığım traktörler yok.
pancar harici ağır işte yok.

Söylediğiniz banada sıcak geliyor, ikinci el 5400 serisi.

Peki Başak 2100-2110-2110s modelleri hakkında bilginiz var mı?

Teknik özelliklerini çok araştırdım. Ancak kullanıcılar memnun mu onu merak ediyorum
ustam bizim köyde traktörler genelde 50 ila 75 bg aralığında.
2110s bizim köyde hiç yok.
60 ve 75 bg olanları var.
bir kişi büyük başak almış ama Taha tarlaya gitmedi kaçlık bile bilmiyorum.
en temizi siz çevreden 2110s bulup kullanıp deneyin bayılma oluyormu vites geçişleri vites araları nasıl bir bakın.
deutz beğenmeyen biri açıkçası mf yada johndere kullanmalı bence çünkü onlar biraz daha fazla yakıp kolay bere bayılmayan traktörler tasarlıyor.
başak küçük serilerde tasarruf motoru deutzda yaşadığınız kolay bayılma başaktada büyük olasılık olur gibime geliyor.

ustam bizim köyde traktörler genelde 50 ila 75 bg aralığında.
2110s bizim köyde hiç yok.
60 ve 75 bg olanları var.
bir kişi büyük başak almış ama Taha tarlaya gitmedi kaçlık bile bilmiyorum.
en temizi siz çevreden 2110s bulup kullanıp deneyin bayılma oluyormu vites geçişleri vites araları nasıl bir bakın.
deutz beğenmeyen biri açıkçası mf yada johndere kullanmalı bence çünkü onlar biraz daha fazla yakıp kolay bere bayılmayan traktörler tasarlıyor.
başak küçük serilerde tasarruf motoru deutzda yaşadığınız kolay bayılma başaktada büyük olasılık olur gibime geliyor.

Başak 2090-100-110 lara bakıyorum, bu modellerin altı ekipmanı taşıyamaz bile, ağır ekipman kullanıyoruz. John deere komşumuzda 5105M var, yakıtından şikayetçiler

Madem massey sahibisiniz ve bu traktörü ara işlerde kullanacaksınız 4700 serisi mf ya da ikinci el temiz fendt 200 serisi size ömürlük makine olur.geçen biri 211 fendt satıyordu sadece teknesini denizden çıkarıp eve getirmek için kullanmış daha 70 saatte falandı.

Gelen cevap maili

Resimler ve ekler

• 2BFEF745-4CF7-4480-B650-7A0F24359153.jpeg
    2BFEF745-4CF7-4480-B650-7A0F24359153.jpeg
    121.3 KB · Görüntüleme: 81