Traktör Tavsiyesi

Arkadaşlar merhaba, yeni traktör almayı düşünüyoruz ara işlere, ilaçlama, gübreleme, çapa, ekim ve söküm için 85-110 beygir gücü aralığında kullanıma en uygun modelleri yazabilir misiniz?

1500 dekar civarı arazi işliyoruz ağırlık buğday 100 dekar civarıda da pancar, asıl toprak altı işlemeyi MF 5460 ile yapıyoruz

johndere 5095M
deutz agrofarm 410
kubato m8540
landini 5h100
mf 3635 (hesaplı tercih)
sahibindene bakıp seçtiğim marka modeller sizin işinizi görecek ikinci el ezilmemiş bulunabilir.
ben hiç birine binmedim bile.

Ben model marka tavsiyesi istiyorum, ancak Erkunt, Tümosan, New Holland-Case grubu ile ilgilenmiyorum

Ara işler öncelikli olduğu için az yakacak buna bağlı olarak da çok fazla cekmeyecek olan model bana göre deutz agrofarm 410 ve ya 420 modeli, tabi bulunduğunuz yerde iyi bir servis ve yedek parça ağı varsa. Diğer bir seçenek olarak claas axos 320 ve ya 330 da bakabilirsiniz.

Ara işler öncelikli olduğu için az yakacak buna bağlı olarak da çok fazla cekmeyecek olan model bana göre deutz agrofarm 410 ve ya 420 modeli, tabi bulunduğunuz yerde iyi bir servis ve yedek parça ağı varsa. Diğer bir seçenek olarak claas axos 320 ve ya 330 da bakabilirsiniz.

Bizde deutz fahr agrofarm 430 var, onun yerine alacağız. Hidroliğinden hiç memnun değiliz sürekli sorun çıkarıyor ve çok çabuk tork düşüşü var