5265 8+8Hayırlı olsun hangi modeli aldım.
5265 8+8Hayırlı olsun hangi modeli aldım.
Mekanik olması biraz hoşuma gitti elektronik uzun vadede sorun çıkarırsa sıkıntı olur diye düşündümHayırlı olsun tümosan traktörleri kullanışlı modern den uzak ama eski traktörler gibi dayanıklı değil zorlamadan sıkıştırmadan uzun vadede kullanabilirsin yakıtı az çok çeker ama kibar...
AmibHayırlı olsun.Allah kaza bela vermeden kullanmak nasip etsin.
Bariz cok yakarmiHayırlı olsun, sıfır sıfırdır. Tümosan iyi çeker ama biraz fazla yakar
Hemşerim 5050 jd bakmıştınız onun fiyatı ne alemdeydi.5265 8+8
2018 model sıfır 87 diyoduHemşerim 5050 jd bakmıştınız onun fiyatı ne alemdeydi.
Hayırlı olsun.korkma sen dedikleri gibi yakmaz bendeki yakmıyo .biraz kullan pompa ayarı yaptır iyi bir pompacıya .burda arkadaşım 8085 ve 75c aldı 2 ay sonra pompa ayarı yaptırdı çok fark ediyo dediBariz cok yakarmi
Beğendik aldık ama cevrede herkes bisey diyo babam çok beğendi bisey demiyorum ama yok ikiye bölünür hergun arıza yapar çekmez vs vs öyle bişey ki bizim bölgede ilk olacak diyenlere bakıyom belki görseler tanımazlar bile pişman etmek için mi yapıyorlar yoksa hakkatten konuya vakıflar mı anlamadımHayırlı olsun.korkma sen dedikleri gibi yakmaz bendeki yakmıyo .biraz kullan pompa ayarı yaptır iyi bir pompacıya .burda arkadaşım 8085 ve 75c aldı 2 ay sonra pompa ayarı yaptırdı çok fark ediyo dedi
Çift çeker kabinsiz bahçe işiyle uğraştığımız için kabın kullanamiyoruzHayırlı olsun traktör çiftçeker ve kabinlimi
O kadar değil de motor sıfır olunca rodaj süresi var yani 250 saatten sonra çekişin artıp yakıtın düşmesi söz konusu. Olmadı pompa lda ayarı ile düzeltilirBariz cok yakarmi