Hayırlı olsun
Hayırlı olsun kaç paraya aldınız
mTalk'tan gönderildi
Bizde de aynı motorlu başak 2060 var. 110 saatte memnunuz çekiş ve yakıt olarak. Sadece biraz gürültülü çaışıyor.53 bin anlaştık kısmet 58 modeli meyve için biraz yüksek dedim yok çok ideal yarın getireyim motoru gör dedi
Ama hindistan malı Sonalika 3100FLT motor var üzerinde perkins değil bunu avantaj olarak yorumlayan da var dezavantaj diyen de var. Sizce _? daha teslim almadım perkins modeli olan 55 lik daha pahalı
Sonalika motorlu oldugu için almadık. babam motor ustası motor üzerindeki enjeksiyon sistemini gördü bu 1950 teknolojisi dedi almam bu motoru dedi al kaldı alışveriş
İnşallah crd li bulursunuz.Sonalika motorlu oldugu için almadık. babam motor ustası motor üzerindeki enjeksiyon sistemini gördü bu 1950 teknolojisi dedi almam bu motoru dedi al kaldı alışveriş
Sonalika motorlu oldugu için almadık. babam motor ustası motor üzerindeki enjeksiyon sistemini gördü bu 1950 teknolojisi dedi almam bu motoru dedi al kaldı alışveriş
Selamlar
Bir çaylak olarak aranıza yeni katıldım
60 dönüm badem bahçesi kuruyorum bu sene dikim yapıcam 2500 fidan
öncelikle traktör kullanmadım daha önce ilk traktörüm olacak rotavatör ,pulluk ,1 tonluk taral kullanıcam
torağım hiç işlenmemiş yoz toprak sert yani ve taşlı
bazı kesimler eğimli olduğu için 4x4 almam gerek diye düşünüyorum
nh t480 4wd , nh tt55 , JD 5055e bunları araştırıyorum
tecrübelerinizi paylaşırsanız memnun olurum
saygılar