Ynt: traktör satışı patlayacak
Yukarıda bull trakmarket, güzel açıklamış bu duruma gelmemizin sebeplerini alk-*s
Bizde buna filim çevirmek yada, takla attırmak deniyor.dayço link=topic=67600.msg768304#msg768304 date=1377357969' Alıntı:benim demek istediğim 2 inci el traktör satışı patlayacak adm ın traktörünü banka almıyor hacize gitse yarı fiyatına gidecek adam galeriye gidip kaça maça traktörü elden çıkarıyor galericiden aldığı paraya birazda kendi ekleyip bankayı kapatıyor bu arada galericiye de bprçlu kalıyor çünkü galericiler ondan bir şey almazzsan senin malını pek almak istemiyor o sırada kendi malını sana okutuyor birde diyorki sen bana hiç para verme gir bankanı kapat benim sana verdiğn traktörü 3 senrde ödersin yani adama borçlanıyorsun banka kapandı galariciye borçlandın benim tanıdığım 2 kişi bu yola başvurdu aldığı 1oobin tl lik traktörü 60 a okuttu gitti bankayı kapadı üstüne parada kaldı ama galericiden 50binlik traktör aldı 3 taksit böyle zincirlrme gidiyor işte
Yukarıda bull trakmarket, güzel açıklamış bu duruma gelmemizin sebeplerini alk-*s